Vortāls šausmu filmu cienītājiem | Notepad.lv

Vortāls šausmu filmu cienītājiem

1. renars7 : 12 Decembris 2007 15:48:25 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

kapenes.lv - šeit lasāmas filmu recenzijas, info par topošiem un plānotiem kino pasaules projektiem, skatāmi filmu reklāmas rullīši, plakāti, attēli.. Viss, kam jābūt katra šausmu filmu cienītāja pārziņā un rīcībā.

2. Mr.Death : 12 Decembris 2007 17:49:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šitais domēns man atsauca atmiņā "Kapeņu stāstiņus". Tas točna ir nenormāli ilgi neredzēts seriāls Gribētu vēl kādreiz palūrēt uz to pasisto raganu kas vadīja raidījumu

3. shady : 12 Decembris 2007 17:54:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jā, kapeņu stāstiņi bija labi:)

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

4. usins : 12 Decembris 2007 18:38:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Iesaku sakaartot sadalju driizuma, a to tur filmas tas pashas kuras sadaljaa jaunumi

5. samurajs : 12 Decembris 2007 21:14:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

shady rakstīja:
    Jā, kapeņu stāstiņi bija labi:)

Es gan nau šī seriāla fans, bet internetā var dabūt pilnu komplektu. neatceros vairs - kur, bet vajag tik rakt!

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

6. Tvinky : 13 Decembris 2007 12:26:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Bērnībā "Kapiņu stāstiņi" bija diezgan bailīga padarīšana - bet tā kā man patīk šausmenes, tapēc es viņus skatījos un gaidīju katru sēriju pa TV kasti Tagad skatoties tos stāstiņus, var tikai "ierēkt". /me nevar atrast šausmīgu šausmeni ;[]

Varu tikai pateikt, ka laba ir: 30 dienas naktī vai kaut, kas tamlīdzīgs ;)

7. shady : 13 Decembris 2007 16:51:22 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Taisnība - šaumu filmas tiešām ir jāmeklē ar uguni, jo tie visi citplanētieši ar skābi vēderā jau nav nekas briemsmīgs - drīzāk multene pie vakariņām
    Es tev ieteiktu pameklēt šausmu filmas, kuras taisītas ap 80to gadu. +/-
    Parasti tās ir labas, jo mazliet uzspiež uz psiholoģiju utt.
    Atceros, ka vēl skatījos vienu filmu pirms pārs gadiem, kur nebija ne asinis, ne vardarbīgu ainu attēlojums (nu mazliet, lai saprastu, kas ir noticis utt - bet nejau tam bija kāda nozīme) un es vnk izrubīju laukā tv un nafig aizgāju gulēt. Žēl, bet nezinu nosaukumu...
    Tā kā...visas filmas, kuras tiešām var uzdzīt skudriņas, tad tās parasti ir vecāka gājuma filmas, bet jaunās, kuras spiež uz specefektiem un datorizētiem "briesmoņiem" => nav nekas sevišķs, kur nu vēl iedzīt bailes.

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

8. samurajs : 13 Decembris 2007 18:14:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ir jau ir lieliskas šausmenes! Kā shady teica - ne no jaunākajām. Piem. Stīvena Kinga darbu ekranizējumi.

Viss atduras tur: mēs zinām, kā tas ir uzņemts (specefekti, lelles, datoranimācija etc.) un ka tas ir tikai kino. Parādītu to visu kādam atkausētajam no 19. gadsimta - tas nosirmotu vienā naktī :rofl:

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

9. drunk_lizard : 13 Decembris 2007 21:16:23 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

no jaunaakaas klasikas - nightmare on elmstreet
    kapenju staastinji ir komeedija!
    protams, hicjkoks ir nepaarspeets zjanra meistars
    par visiem zaagjiem un tamliidziigiem suudiem - tie ir domaati atsaldeetiem tiinjiem, lai jamie naktiis gultaas cjuraatu.....

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas