Tātad man nekādīgi nevarēja izdzēst veco win 7, nācās uzinstalēt linux mint 10 un izdzēst, bet tikai tagad atcerējos ka exe failus nevar palaist no linux,.
Lūdzu apskaidrojiet kā vaar instalēt Windows XP vai win7 uz linuxa.
man ir DVD disks ar Win7
CD ar win xp
Boot Flash ar Win xp
no biosa varu būtot tikai no flash, jo DVD romu rāda not installed, bet iekš OS vides diskus var gan lasīt gan ierakstīt, tāka var vēl kkā no Linux OS vides.
Kaapeec javeido jauna teema? Turpini ieprieksheejo..
.exe failus ieksh linux palaizh ar Wine un ieinstallet nevareesi caur Mint..ja nu vieniigi gribi njemties ar virtualizeeshanu. Lai izdzeestu veco Windows izmanto GParted vai ja gribi tikai failus izdzeest ieej Windows sadaljaa caur Mint failu menedzheri, ieziimee mapi un izdzees ar delete.
_________________ Not this **** again...
p.s.avataram NAV sakars ar 2012. -_-
Varbūt beidzot kāds safočēs kompi un paradīs netā?
Tur blyad kaudze problēmu var būt! Bet šejienes tirliņi to nekad nesapratīs! Te tusē daudz tādu *** no valsc iestādēm un citiem *** kantoriem.
Tikpat labi var būt atmiņas gļuks, kuru Linux apiet, bet Windows izdrāžās anālajā portā.
Beton - pat necenties, šī topika autors ir ar pavisam gludu rievu, tikko viņam uzdot jautājumu tā viņš taisa jaunu topiku.
=>autoram
Par cik man sen ir apnicis burties cauri tavai postu jūrai. Dari vienkāršāko, ko vari izdarīt - uztaisi bootablu Win7 flashu un darīts. Te būs pats primitīvākais veids kā to izdarīt.
Nu tātad mums vajadzētu izdomāt KĀ šos palīdzibas prasītājus nedaudz standartizēti diagnosticēt.
Piemēram - ierakstijis kautko bez kompja modeļa vai detaļu nosaukumu - bannah. Pirms jebkuras ķibeles - reinstals un putekļu tīrīšana. Ja nav izdarīts - bannah!
Tas pats ar peģikiem kuri nejēdz palaist LiveCD.
Un tiem kas saņem algu par nekā nemācēšanu - ar sūdainu mietu pa seju. Pēc tam ar vircā mērcētu linu maisu pa muguru. Dilstošā mēnesī otrādi.
Aiznes vienreiz to datoru kārtīgam speciālistam viņš to stundu laikā savedīs kārtībā, nesaprotu šos cilvēku ņemās te nedēļām ilgi! Ja es ņemtos nedēļām ilgi ap vienu datoru, tad sen jau būtu bankrotējis, laiks ir dārgs un nav ko pirkt lētos krāmus no kuriem vienas galvassāpes sanāk.
_________________ Nevajag oponēt ar cilvēku kurš raksta ar ciparu tinti un maksā par kilovatiem stundā. -=Dons Rittners=-
Don't argue with people who write with digital ink and pay by the kilowatt-hour. -=Don Rittner=-
evileye91k : 7 Aprīlis 2011 13:29:48
evileye91k : 7 Aprīlis 2011 13:51:37
Nitro : 7 Aprīlis 2011 14:03:19
macbeton : Banots 8 Aprīlis 2011 10:39:23
ruukjis : 8 Aprīlis 2011 11:28:59
macbeton : Banots 9 Aprīlis 2011 7:56:51
Sysadmins2 : 9 Aprīlis 2011 11:44:54
samurajs : 9 Aprīlis 2011 12:03:52