Soctīklu problemātika, kura apspriesta tūkstošiem reižu.
Šeit vēl viens viedoklis.
Vairumam argumentu piekrītu. Draugus izmantoju veca bloknota vietā - ja kāds ЧП, lai būtu iespējams sakontaktēties ar tiem veciem paziņām, kuru telefonu man nav. Citādi sen manis tur nebūtu.
Daloties ar savam domam tada tipa socialajos saitos ari var atrauties. Komentejot bosu u.c. cilvekus, domajot ka vini to neredz. Ir ari prese dazi sadi gadijumi uzpeldejusi...
Tās uzskaitītās lietas ir derīgas. Bet tas nav nekas sensacionāls un nezināms. Padomā, cik ir argumentu ir lai lietotu Facebook, kas ir labs tīkls. Tā tēma attiecas arī uz draugiem.lv un visiem sociālajiem tīkliem kopumā. ;)
Dažām rakstā izpaustajām domām pat varētu piekrist, tomēr, bet par argumentiem tos ļoti grūti nosaukt.
Uzskatu, ka viss atkarīgs no paša cilvēka.
Cilvēkam ir apbrīnojams talants izmantot vislietderīgākos rīkus visnelietderīgākajiem mērķiem.
FAcebook, taapat kaa draugiem, izmantoju tikai, lai kontakteetos ar pazinjaam. Kaa portaalus vinjus neuzskatu. Taa kaa abi populaari un visi ir regjistreejushies, tad viegli atrast pazinjas. Citus iemeslus neredzu, lai lietotu tas lapas.
Bet nu ktram savs.
Vispār, pamanīju nesen vienu interesantu lietu, no facebook man atnāk mana paziņa uzacinājums, ka viņš vēlas ar mani draudzēties. Pats labākais, ka viņš nemaz nav iekš facebook, bet izmanto skype 5. Līdz ar to, kā gan facebook var zināt, ka viņš patiešām vēlas mani uzaicināt, varbūt esam vislielākie ienaidnieki, nevis draugi. Tas tā liekas nedaudz jocīgi, izmantot citu programmas datus, un sūtīt itkā manā vārdā uzaicinājumu kādam.
Facebook var izmantot,ja ir ārvalstu draugi,jo saprotams,ka viņi nereģistrēsies draugiem.lv lai apmierinātu tavu velmi viņiem uzrakstīt...Līdz nebija ārvalstu draugi arī uzskatīju(un tā arī bija),ka man nevajag facebook,bet tad pavandījos pa pasauli un sapratu,ka ja vēlos vienkopus uzturēt savus draugos no ārzemēm,tad vajag facebook...lūk kā!
_________________ Whiskey for my men, beer for my horses!
kā gan facebook var zināt, ka viņš patiešām vēlas mani uzaicināt, varbūt esam vislielākie ienaidnieki, nevis draugi. Tas tā liekas nedaudz jocīgi, izmantot citu programmas datus, un sūtīt itkā manā vārdā uzaicinājumu kādam.
Bet tad atkal ... kaalab skaipaa glabaa kontaktos savus naidnieku kontus, nevis tos blokjee? Man taa liekas diezgan laba fiicha - sadraugoties/sakontakteeties ar personaam, kas ir skapii kaa chomi (pienjemot, ka skaips nav "mani ienaidnieki nr1, ar ko nekad nedaliishos ar saviem kontaktiem!".
Un vispaar, tavaa vaardaa jau patvaljiigi tur nekas nenotiek - cik nu man atminja nemaanaas, taadu pasaakumu kaa "skapja draugus saaicinaat seju graamataa" bija diezgan manuaals un manuaali apstiprinaams pasaakums?
Un par teemu - nevajag jau kaa lashiem tur iznaarstot visu savu sensitiivo infu, tad arii tas pasaakums nav ne biistams, ne kaitiigs ..
Imhoteps : 29 Marts 2011 10:51:09
prusaks : 29 Marts 2011 11:36:00
andrejsLi : 29 Marts 2011 12:16:34
KoЯn : 29 Marts 2011 13:52:22
KristoZ : 29 Marts 2011 21:42:13
grisha : 30 Marts 2011 8:27:37
foxsk8 : 3 Aprīlis 2011 13:09:15
Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv
shadowmen : 3 Aprīlis 2011 21:09:33
zivs : 4 Aprīlis 2011 1:24:13
Un vispaar, tavaa vaardaa jau patvaljiigi tur nekas nenotiek - cik nu man atminja nemaanaas, taadu pasaakumu kaa "skapja draugus saaicinaat seju graamataa" bija diezgan manuaals un manuaali apstiprinaams pasaakums?
Un par teemu - nevajag jau kaa lashiem tur iznaarstot visu savu sensitiivo infu, tad arii tas pasaakums nav ne biistams, ne kaitiigs ..