Pasaules gals 2: Tavas pēdējās 3 dienas... | Notepad.lv

Pasaules gals 2: Tavas pēdējās 3 dienas...

1. samurajs : 14 Marts 2011 14:14:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šodien, no pēdējām dabas katastrofām ietekmēts, atbilstoši nedēļas grūtākās dienas - pirmdienas - tradīcijām pasapņosim, kā pavadīsim savas pēdējās 3 dienas pirms iespējamā neizbēgamā pasaules gala. Tātad, pieņemsim, ka asteroīds pie debesīm jau redzams ar aci, tas nāk aizvien tuvāk un tuvāk, kļūdas iespēja izslēgta...
    Protams, šādā situācijā maskas krīt, un pamostas viszemiskākie instinkti. Būs šņabja veikalu un baznīcu šturmētāji, būs tādi, kas uz nesodāmības rēķina centīsies pagūt pārgriezt rīkli savam ienaidniekam, un būs tādi, kas dārzā drudžaini raks improvizētu bunkuru cerībā nodzīvot tanī kaut dažas liekas stundas. Un noteikti kāds flegmatiķis vēl centīsies izķert bugus kādā IT projektā...

Tātad - kā Tu pavadītu pēdējās atvēlētās 3 dienas?

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. bumbulis : 14 Marts 2011 14:49:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Noteikti ar ģimeni aiz aizbultētām durvīm. Taču tādā situācijā viennozīmīgi justos labāk, ja pa rokai būtu kāds šaujamais.

3. Taurs : 14 Marts 2011 15:24:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es pacenstos uzzināt vietu, kur tas asteroīds nokritīs... un pacenstos aizceļot uz zemeslodes pretējo pusi.

4. Evers : 14 Marts 2011 16:28:39 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es pievienotos ob1, bet pēdējā momentā, ja glābiņu rast nebūtu izdevies, paņemtu iepriekš sagatavotu kāsi un "Whoaaaa, double rainbow asteroid in the sky, what does that mean?" .

5. ruukjis : 14 Marts 2011 16:48:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es nesaprotu, kāpēc jūsu gribat nosprāgt velns-viņ-zin kur... visticamāk okeāna vidū?

6. foxsk8 : 14 Marts 2011 16:56:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

1. Ietu uz kādu veikalu un iztīrītu to pa sauso, droši vien es nebūtu vienīgais Ko dod izredzes izglābties bez "barības".

2. Droši vien īsti prom nekur nebēgtu, jo:

a) tas maita izsistu zemes asi no savas vietas, un līdz ar to, varētu arī sākties citas dabas "šaizes", kura rezultātā tā pat nosprāgtu.

b) Ja arī būtu kāds pleķis uz zemes virsmas, par to vēl nāktos pacīnīties ar visādiem ķīniešiem, aborigēniem un citiem bēgļiem.

Es droši visdrizāk, paņemtu ar savējiem uztaisītu kārtīgu ballīti, ja jau jāmirst, tad ar smaidu uz lūpām.

Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv

7. flasherr : 14 Marts 2011 17:20:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

1. diena - sazagties ieročus un patrenēties šaut
    ja mani nenošauj, tad
    2. diena - sazagties konservus un popkornu. savākt tuviniekus,videokameru un kādus suvenīrus no Zemes
    3. diena - nolaupīt lidmašīnu,vēlams ar pilotu, atā zeme

10 minūtes pirms big bang - ērti iekārtoties, atvērt popkorna paku un ieslēgt kameru
    baudām šovu

izmaksas - tuvu nullei+liels risks tikt nošautam pirmajās 2 dienās
    skatīties kā milzu akmens ietriecas zemē, milzu cunami,putekļu mākoņi utt - PRICELESS!

8. Mr.Death : 15 Marts 2011 8:04:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es peedeejaa vakaraa panjemtu snjabiiti, aizbrauktu pie vecaa, pa abiem izklekseetu tuksju mieriigaaa atmosfeeraa, tad manaamaa reibumaa ietu guleet, un no riita (peec pasaules gala) pamostos ar pirmo domu salaapiit pohas, un tiities nah*en atpakalj uz pilseetu straadaat. :>

9. TrakaisKursis : 15 Marts 2011 12:42:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pirmajās rindās DZERTU UN DRĀZTOS!

10. web33 : 15 Marts 2011 13:02:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Apšautu,izņirgātos,piesmietu un .t.t visus deputātus un viņa ģimenes !!!!
    Pēdējā dienā paņemtu visīti,cigāru un daudz meitenes.

11. Kefīrs : 15 Marts 2011 17:41:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Meitenes.
    Ja paliktu laiks, gan jau kaut ko vēl izdomātu.

12. faq : 16 Marts 2011 21:24:38 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ar konserviem un munīciju pielādētu zagtu wrangleri okpētu kādu no Latvijas vecajiem padumjo laiku kodolbunkuriem. Izrautu no wranglera ārā kompi, to kopā ar iepriekš sagādāto 200-1600khz radio iebāztu faradeja kastē un gaidītu triecienu. Problēma būtu ar degvielu wranglerim. Kurš tiktu izmantots kā 12v ģenerātors. Droši vien līdzi paņemtā degviela pietiktu kādām nedēļām. Pa to laiku sērskābes lietum būtu jau jābeidzas un ārā būtu sācies leduslaikmets. Pirmos mēnešus, ja es atrastos samērā patālu no epicentra es varētu izmantot wrangleri lai iztīrītu visu kas vēl nav iztīrīts. Savāktu izdzīvojušos un tad mēģinātu tikt tuvāk uz ekvatora pusi. Pēc pus gada putekļi būtu nosēdušies un parādītos saule. Tad varētu mēģināt sākt audzēt paiku un nostabilizēt sociālās attiecības ar citām izdzīvojušo grupām.

13. nevertell : 16 Marts 2011 21:26:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sērskābes lietus pēc nedēļas var arī tikai sākties, nemaz nerunājot par to, ka lietus nebeigsies mēnešus.

14. faq : 16 Marts 2011 21:46:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Beigsies ātri, ņemot vērā pelnu mākoni, ūdens tvaika koncentrāciju atmosfērā un temperatūras katastrofālu pazimināšanos. Tas būs ātri, kad iestāsies "kodolziema"

15. Jaunzems : 18 Marts 2011 20:32:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Top Gear - Apocalypse

16. Brutto : 21 Marts 2011 18:15:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja tas "akmenis" būtu tāds palielāks, tad jau slēpšanās bunkurā būtu bezjēdzīga.

Hidden: 

17. faq : 21 Marts 2011 20:17:43 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Hoho, man šķiet mēs runājam par meteorītiem un komētām, nevis panetoīdiem 1300km diametrā . Ar tādu jau var uztaisīt vēlvienu zemes pavodoni. Nu vismaz K/T izmēru.

18. ruukjis : 22 Marts 2011 10:34:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

=>faq
    Mēs runājam par asteorīdu (arī tie mēdz būt mazu planētu izmēros) un neizbēgamu nāvi, tāpēc mani pārsteidz bunkuru meklēšana un ceļošana velns zin kur.
    Mēģināšu pārfrāzēt Samuraja domu - "Šo planētu, pēc trīs dienām, viens mega asteorīds pārplēsīs kā Britu karogu. Vienīgais, kas liecinās, ka šeit ir bijusi apdzīvojama planēta, būs manas apenes ar manas sadragātās pēcpuses atliekām, kuras kopā ar citiem kosmiskiem putekļiem un akmens šķembām, orbitēs ap Sauli." Tātad, ko jūs darīsiet pēdējās trīs dienās?

Es, visticamāk, atsvaidzinātu atmiņā studiju dienas - dzert 3 dienas no vietas.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas