cyanogenmod | Notepad.lv

cyanogenmod

1. muzikalais : 10 Marts 2011 21:21:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

vēlejos zinat vai kads no latviesiem so ir lietojis un kadas atsauksmes?nu ta īsi un kodolīgi plusi un mīnusi. jo velos sev viņu uzlikt bet ka ir vai viss normali strada?

2. Crow : 11 Marts 2011 9:01:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Gan jau, ka vismaz puse Andžas cienītāju var kaut ko pateikt. Pareizais jautājums ir - kādam telefonam un modelim tev vajag?

3. muzikalais : 11 Marts 2011 10:24:07 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man priekš HTC tattoo andrītis 1.6 majaslapa ir teikts ka ejot .youtube ar redzeju ka darbojas labi

4. Crow : 11 Marts 2011 14:11:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu ar ROM pārlikšanu jau tā lieta ir baigais eksperiments. Teorētiski tu pat Gingerbread vari uzkraut. Vismaz Froyo jau nu būtu jācenšās uzmest, nav ko tur ar to veco draņķi 1.6 ākstīties.

Cyanogen ir tāds... pliks ROM. Pārējie pārsvarā ir balstīti uz CM, bet ar visādām fīčām pieliktām (vai noņemtām, kā man personīgi labpatīk).

Šis izskatās man uz aci jēdzīgs:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=856591

Man šķiet, ka te Jaunzems tieši ar Tattoo mocījās/darījās, nez kur nosvīdis...
    Jams gan... hihi... nosvilināja overclockojot :>

5. muzikalais : 11 Marts 2011 15:24:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

bet tavam ieteiktajam kamera nedarbojas

6. Jaunzems : 11 Marts 2011 15:31:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Hero, vecīt,Hero
    Jap, CyanogenMod patiesībā nav nekas cits kā rūtošana, tiesa gan, tas ir tīrs ROMs, bez HTC senča bullšita, kas tik padara visu štelli lēnu. Tīrs androīds ir tīrs.
    Tāpat ar CM tu iegūsi pilnu kontroli pār aparātu, HTC kaut kā aizliedzis piekļūt atmiņai trešās puses aplikācijām. Visos visumos iesaku, jo Tattoo neizskatās esam starp tiem aparātiem, kuri saņems froyo vai citus.
    atvainojos par nesakarīgumu, piegdiena paurī!

7. Crow : 11 Marts 2011 15:51:25 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Mi skūzi, tagad es ar atceros, ka Hero.
    A man ne tikai piegdiena, bet arī marināde (NaCl) paurī... litriem

Nu jā, my bad, neievēroju, ka visādas lietas nestrādā.
    Ar to būs jāsadzīvo. Tad tai pašā XDA Developers jāsameklē kādu, kam strādā viss puslīdz

8. muzikalais : 11 Marts 2011 16:15:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nu tad LIkšū šodien virsu CM paldies par info

9. Jaunzems : 11 Marts 2011 23:00:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

veiksmi

10. muzikalais : 11 Marts 2011 23:05:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

es domāju uzcepšu rakstiņu man sanāca viss strada bet darīju savādāk nekā pamācībā bija vopšim gaidiet rakstiņu

11. RicoPico : 12 Marts 2011 0:42:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nez, man kaut kā biš šķērmi metas ap dūšu fakts, ka flašojot ROM, mans teju pustūkstoti vērtais aparāts varētu atdot galus.

Savam i9000 esmu uzlicis feiko (UK versija) Froyo 2.2.1 (spūfojot KIES) un norūtojies. Pagaidām pietiek eksperimentu. Tagad jāsaņemas uz Lagfix (EXT2 vai EXT4).

12. Crow : 12 Marts 2011 1:09:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ūja
    Tad jau drīzāk BIOSu kompītim jābaidās updeitot. ROM pārlikšanas rezultātā "noķieģelēt" - tur jābūt ar baigo izliekumu. Galvenais - oriģinālu nepadirst, lai vienmēr var pāris min. dabūt strādājošu atkal. Protams, dažiem modeļiem atšķiras (Desire vajag s-off, kur bootloaderis jāpārliek, tur gan var ķieģeli uztaisīt ātri; vai arī - cik skatos - dažiem ClockworkMod nedarbojas). Gaidu rakstu. Šķiet, ka tieši Tattoo bija tur īpatnības.

Vot, radio, kas ir īstenais "telefona" firmware - to gan neceļās roka pārlikt. Bet arī galīgi nav vajadzības.

Tev jau tas pustūkstotis vais taču nav telefons - tas ir dators, kas bērnībā maz vitamīnu ēdis

13. _Mo3_ : 12 Marts 2011 2:33:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ar uz sava varoņa biju licis šito modu, bet pēc tam tomēr atteicos, jo man šķita, ka kkā nestabili strādā, da arī nepatīka kā izskatās, tāpēc uzliku defaulto ROMu un pa virsu custom Kerneli, kuram ir iespēja overlokot proci un tagad ķipa nesūdzos, ja nu vienīgi APP2SD atbalsts trūkst!

14. Snorx : 12 Marts 2011 6:57:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ak Die's, jūs kādreiz telefonu arī zvanīšanai izmantojat? 0,5k Ls par trubu? Люди, куда мир катится?

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas