Jā!! es zinu kā ierakstīt DVD iso!! Tā man man sāpe lielā
bet vienk ar standarta metodēm redz kad nesanāk!! No sākuma sačakarēju jau 2 DVD-R matricas, bet tagad ar DVD-RW cīnos! Vienk domāju ka varbūt ir kāda opcija kas mazina kaut kādas nesaderības problēmas!
2 padebīļu dziesmu svētki? Vai kā šito nosaukt?
Viens pajols neprot elementāru problēmu atrast un lepojas ar to, otrs iesaka Nero SmartStart.
Uz kurieni forums kratās???
Tā vietā, lai vienkārši paņemtu to iekārtu, ar ko rakstija, un no tās arī uzinstalētu, ņem un pļūta tizlus tekstus forumā. Pajols nav minējis ne rakstīkļus/lasīkļus ne matricas, ne arī citus parametrus. bet kad aizrāda par nekompetenci tad apvainojas un pļūta tuftu.
WTF?????
Ieliec ķeksīti "verify data after burning" vai kautkā tamlīdzīgi viņš tur saucās, tad skaties vai nesanāk "Verifycation Failed". Es, paranoiķis, bez pārbaudes ķekša vispār diskus nerakstu, ja nu vienīgi kautkādu drazu uz fikso rakstu.
Beton, mēs zinam, ka tevi dzīve šausmīgi apbižojusi, bet nevajag to atgādināt, tāpēc ej projām!
Nazis (bOFH) aizmirsa varbūtību, ka ierakstīts tiek uz portatīvā un DVD palaists uz stacionārā.
Man jāparedz visas tavas varbūtības? Varbūt tu arī ieraksti DVD un liec CD-romā? Pēc tava smadzeņu daudzuma varētu pat būt tāda varbūtība - raksti uz spindlā atrodamā plastmasas aizsargripuļa.
Evers rakstīja:
Ieliec ķeksīti "verify data after burning" vai kautkā tamlīdzīgi viņš tur saucās, tad skaties vai nesanāk "Verifycation Failed". Es, paranoiķis, bez pārbaudes ķekša vispār diskus nerakstu, ja nu vienīgi kautkādu drazu uz fikso rakstu.
Uz šitādu "loģiku" es pat nespēju formulēt tekstu. Vienkārši bezcerīgs primāts.
Lai kā es neciestu Betonu - šad tad viņš lamājas pa tēmu, piemēram, šeit. Ja problēma ir: "DVD lasītājs nebooto manis rakstītos diskus", tad atbilde ir: "Tu esi idiots".
Re, Zilais čiepstekli, te tev viela pārdomām.
No kurienes ņemts ISO fails?
Vai ierakstīto disku nelasa vispār vai tikai nebooto?
Kādu programmu izmanto ISO cepšanai?
Ar kādu ātrumu tiek disks cepināts?
Vai disks tiek slēgts pēc tā ierakstīšanas?
Kas notiek uz cita datora?
Kas notiek ja vienkārši saraksta failus - arī tos nelasa?
bluebird : 6 Marts 2011 10:44:51
BOFH : 6 Marts 2011 10:54:47
bluebird : 6 Marts 2011 11:02:38
Wuu : 6 Marts 2011 11:15:53
Ar tādu domāšanu un attieksmi nekas nesanāks.
Kurš šitam parazītam banu noņēma?
bluebird, kādā veidā tu viņu ieraksti?
Ja caur nero, tad lieto Burn image to disc.
Otrkārt varbūt tavs "legāli iegūtais" W7 nav labs.
bluebird : 6 Marts 2011 11:19:08
bluebird : 6 Marts 2011 11:20:23
BOFH : 6 Marts 2011 11:28:01
bluebird : 6 Marts 2011 11:34:27
Evers : 6 Marts 2011 11:45:28
Wuu : 6 Marts 2011 11:49:01
Neņem viņu vērā, viņu sabiedrība reti izlaiž, tāpēc kā kārtīga kuce, neko citu kā riet virsū citiem nemāk.
BOFH : 6 Marts 2011 11:58:58
Man jāparedz visas tavas varbūtības? Varbūt tu arī ieraksti DVD un liec CD-romā? Pēc tava smadzeņu daudzuma varētu pat būt tāda varbūtība - raksti uz spindlā atrodamā plastmasas aizsargripuļa.
Uz šitādu "loģiku" es pat nespēju formulēt tekstu. Vienkārši bezcerīgs primāts.
bluebird : 6 Marts 2011 12:10:26
Evers : 6 Marts 2011 12:18:09
ruukjis : 7 Marts 2011 10:31:07
BOFH : 7 Marts 2011 12:49:53
janeck3 : 10 Marts 2011 17:26:23