Kāds ir tavs ģimenes stāvoklis? | Notepad.lv

Kāds ir tavs ģimenes stāvoklis?

Kāds ir tavs ģimenes stāvoklis?
Dzīvoju viens/a, un esmu brīvs/a
15%
 15%  [ 10 ]
Dzīvoju ar vecākiem
32%
 32%  [ 21 ]
Man ir otra pusīte
24%
 24%  [ 16 ]
Mana ģimene ir pilnībā nokomplektēta
15%
 15%  [ 10 ]
Man ir netradicionāls ģimenes modelis
12%
 12%  [ 8 ]
Kopā Balsis : 65

1. shady : 1 Marts 2011 12:47:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Image Dažus gadus atpakaļ dzīvoju savu mierīgo vecpuiša dzīvi un ne par ko, izņemot IT, neinetresējos. Tad pat nevarēju iedomāties, kā dzīvē viss mainīsies, un man būs liela ģimene. Bet to kā būs, nekad jau neviens nevar zināt, tomēr šobrīd ir tā kā ir. Bet stāts nav par mani. Pastāv mīts, ka datoriķi ir vai nu sevī noslēgušies briļļaini zubrīši, vai arī vecpuiši, kuri nedomā par nākotni, jo dators ir viņu dzīve un viņiem nav laika nopietnām attiecībām. Tad nu šonedēļ veiksim ne gluži "tautas skaitīšanu", bet aplūkosim reālo statistiku par mūsu lietotājiem, un varbūt apgāzīsim šos iesūnojušos mītus. Sākšu ar sevi- precējies, ir bērni....

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

2. shadowmen : 1 Marts 2011 13:25:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Neprecējies,nav bērnu,ir draudzene,nu jau kādi 5 gadi kopā būs...Neesmu datoriķis(laikam tāpēc ir draudzene )(joks)
    Bet,ja nopietni,tad loģiski,ka cilvēkam kurš iegrimis darbos(vienalga datoriķis vai brokeris)nav laika nopietnām attiecībām(it īpaši karjeras sākumā).Un darba kvalitāte pazeminās,kad ir attiecības,bet tāpat Latvijā centīgumu un strādīgumu nenovērtē,tā kā labāk pašam būt laimīgam,nevis firmas laimi celt.

3. buipisLV : 1 Marts 2011 13:28:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Dzīvoju ar vecākiem.

4. Wuu : 1 Marts 2011 15:08:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pilns komplekts + dzīvnieku bars

5. rasty : 1 Marts 2011 17:22:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

tgd atkal brīvs.. bija draudzene 1gadu un 7mēnešus, bet tgd.... un dzīvoju ar vecākiem pagaidām.. intensīvi meklēju darbu pēc lekcijām, kojas arī ļoti vilina..

6. grisha : 1 Marts 2011 20:42:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nepreceejies, ir 11 gadus vecs deels. Vareetu teikt ka dziivoju viens, ar triis tatvieshiem tiek iireeta maaja.

7. tox3 : 1 Marts 2011 21:26:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vēl pāris gadus plānoju dzīvot ar vecākiem, bet tad jau redzēs, kas no tā sanāks. Gribētos dzīvot patstāvīgi, bet neesmu vēl tam gatavs.

8. Nelabojams : 1 Marts 2011 21:33:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tikko (sestdien) precējies, ir bērni, ir arī mazbērni
    Kā teica klasiķis - tā gadās.

9. usins : 1 Marts 2011 22:09:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man ir civilsieva Bez bērniem

10. RicoPico : 1 Marts 2011 22:13:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nākamo aptauju vajag "Cik Tev gadu?", lai var objektīvi novērtēt pie vecākiem dzīvojošos.

Pats jau kopš 18 gadiem dzīvoju atsevišķi no vecākiem. Sievas nav, bērnu nav. Ir draudzene.

11. tox3 : 1 Marts 2011 22:58:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

RicoPico rakstīja:
    Nākamo aptauju vajag "Cik Tev gadu?", lai var objektīvi novērtēt pie vecākiem dzīvojošos.

Ja tas tev tik daudz maina, man ir 19. Pagaidām nejūtos spējīgs sevi uzturēt, tāpēc arī vēl joprojām dzīvoju ar vecākiem. Kad pabeigšu pašreizējo mācību iestādi un varbūt arī nākamo, dabūšu darbu, pāris mēnešus uzdzīvošu un tad prom.

12. Deriksx : 2 Marts 2011 1:32:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pie vecākiem , bērnu nav , naudas ar , māja vietas pietiek nav nekādas vajadzības un jēgas kautkur meklēt kur citur dzīvot.
    Būtu precējies tad jau savādāk droši vien ka būtu.TĀ VIŅŠ TAGAT IR.

13. rATRIJS : 2 Marts 2011 1:48:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Dzīvoju ar draudzeni (nu jau kādu pusotru gadu). Precējušies vēl neesam. Bērnu arī vēl nav. Ir kāmis. Vecums: 21.

14. Athlons : 2 Marts 2011 18:04:26 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ar vecākiem...
    laikam esmu par stulbu, lai atrastu pietiekami atalgotu darbu, la varētu noīrēt sev atsevišķu hatu, par pirkšanu nemaz nerunājot...
    draudzenes nav, nav bijis un neizskatās, ka tuvākajā laikā kkas mainīsies... nē... gejs neesmu... diemžēl...

15. Evers : 2 Marts 2011 20:00:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Dzīvoju ar vecākiem, laukos, pilsētā-dzīvoklī ir pārāk neizdevīgi dzīvot. Laukos ir daudz visādi labumi, esmu lauku patriots un uzskatu, ka laucinieki vislabāk garu izvilks. Tā kā esmu "forever alone" , tad nav problēmu. Ak jā, man pēc mēneša apritēs 22.

16. Daivana : 3 Marts 2011 0:32:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu jau nedēļu vecs ir mans otrs dēls , esmu precējies

17. tastins : 3 Marts 2011 1:39:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nu kaadi, gandriiz, 10 gadi jau buus, ka sadziivoju ar draudzeni. preceejushies neesam, beernu nav un normaali ar tas nav pie vecaakiem dziivoju liidz 18... tagad buus, oi b#@> 30 jau?

18. rasty : 3 Marts 2011 8:48:07 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Daivana rakstīja:
    Nu jau nedēļu vecs ir mans otrs dēls , esmu precējies

apsveicu ar mazo..

19. xcdf : 3 Marts 2011 10:01:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Precējies, bērnu nav.

20. Crow : 3 Marts 2011 16:20:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Dzīvoju ar vecākiem (uz kakla), kaut ir 22 ar kapeikām. Darbs gan ir, pagaidu.
    Skatos, ka neesmu vienīgais "forever alone". Bet es neesmu 1! Esmu 0!

21. jonjs : 3 Marts 2011 20:45:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Precējies ir bērni, par manu vecāko meitu vairums dotajā aprakstā aprakstīto pat 2x nav vecāki.
    Strādāju kopš 16 gadiem šur un tur, tagad gan vairāk pa specialitāti. Divas tehniskās izglītības viena no tām augstākā.
    Savā laikā arī dzīvoju pie vecākiem līdz 22 gadiem, bet drīzāk gan es viņiem palīdzēju nevis viņi man.
    Manā skatījumā 90 -to gadu sākums bija ievērojami grūtāks kā šī tā saucamā krīze.

Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?

22. Doktors Streindžlovs : 5 Marts 2011 10:17:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pievienojos 'forever alone' pulciņam! 20, nav un nav bijusi draudzene, gejs arī neesmu (bet atšķirībā no Athlons teikšu par laimi), bet arī pie vecākiem pamatā nedzīvoju. Oficiāli gan laikam vēl skaitos tur, bet reāli Rīgā, kopmītnēs.

23. E.R : 6 Marts 2011 0:00:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vēlaizvien vecākiem "uz kakla" kautgan maksāju savu daļu pa dzīvokli.
    Bišķu vēl jāpagaida un būšu pats savā mājoklī

24. ADS : 6 Marts 2011 12:34:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nav kur īsti iepunktēties... Aptaujas autors šķirteņus, vientuļos vecākus laikam par cilvēkiem neuzskata. Pat par datoriķiem ne Pie netradicionālā ģimenes modeļa arī nelīmējas - mūsu zemē tas ir diezgan plaši pārstāvēts.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas