Ko darīsim, ja satiksim mazo zaļo? | Notepad.lv

Ko darīsim, ja satiksim mazo zaļo?

Ko darīsim, ja satiksim mazo zaļo?
Kauss alus satuvina jebkurus starpgalaktiku iemītniekus
47%
 47%  [ 20 ]
Skaļi bļauju, ātri skrienu un labi slēpjos
11%
 11%  [ 5 ]
Esmu kulturāls, un bez iemesla svešiniekus neuzrunāju, lai jau iet savu ceļu
16%
 16%  [ 7 ]
Uzsākšu sarunu par biznesa iespējām viņa galaktikā
14%
 14%  [ 6 ]
Ai, nu kas par murgiem- tā nekad nenotiks
9%
 9%  [ 4 ]
Kopā Balsis : 42

1. shady : 22 Februāris 2011 14:15:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Image Strauji tuvojas pavasaris, un jāsāk mosties no ziemas miega un jāpakustina iesūnojušie prāti. Tad nu lai mūsu lasītāji drusku pafantazē un ar smaidu sagaida siltāku laiku, šoreiz aptauja tāda nenopietnāka.
    «Vai Visumā ir saprātīga dzīvība?» — «Protams, ir.» — «Kāpēc viņi ar mums nesazinās?» — «Saprātīga taču!»
    Ticam tam vai neticam, bet kas to zin kā būs rīt. Tad nu iedomāsimies- ejam pa ceļu, un pretī nāk "mazais zaļais". Ko darīsim?

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

2. shady : 22 Februāris 2011 14:32:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kāpēc šeit jāpiesauc 3 gadus veca tēma? Un īstenībā šīs tēmas nav "sinonīmas".

Google+ Notepad.lv

3. Crow : 22 Februāris 2011 14:40:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Atkarībā no tā, vai viņi sacīs "we come in peace" un vai kāds kretīns neizdomā palaist miera baložus, lai viņus izprovocētu.
    Drošības pēc ielikšu tagad trubā Slim Whitman izpildīto Indian Love Call.

4. Black : 22 Februāris 2011 14:43:04 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

"Ko darīt ja redzi mazu zaļu cilvēciņu?"

Pareizi, tad ir atļauts pāriet ielai.

5. Bekons ar olām : 22 Februāris 2011 14:55:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kas ir domāts "mazais zaļais"? Vai citplanētietis? Citplanētieši taču ir mazi un pelēki!

6. Aldis : 22 Februāris 2011 16:25:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Katrs te pa savam kaut ko murgo...
    Bet es laikam sapratu shady jautājumu.

Īstenībā ja ko tādu ieraudzītu, īsti nez. Visnotaļ patīkami ar šiem gan jau nebūtu, jo ja atlidotu, tad ar mērķi izpētīt, pārbaudīt, u.t.t.. gluži kā Zemieši - izsūta savus agregātus uz Mēnesi vai Marsu, un kaut ko tur baksta akmeņus, ievāc paraugus, eksperimentē. Un nez vai viņi atlidotu te mieru meklēt. Iespējams, ja šie saprastu ka šeit var dzīvot - mūsu planētu uzskatītu par labu vietu ko iekarot. Gluži kā kari pie mums uz Zemes. Visādi amīšu Bull-šiti par miera ieviešanu, un tā man šķiet jau sen nevienu nepārliecina. Resursus šiem vajag.

Kad Kolumbs atklāja Ameriku, ar bij situācija, ka zeltu, zemes izmānīja no Indiāņiem. Trakumi ja citplanētieši atklās mūs, kā zemāku rasi.

7. Crow : 22 Februāris 2011 16:53:22 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Aldis rakstīja:
    Katrs te pa savam kaut ko murgo...

Labi jau, ka tu nemaz nemurgo

8. shady : 22 Februāris 2011 18:00:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šajā sakarā varu citēt Akselu Munti: "Sev par lielu brīnumu esmu dzirdējis, ka esot cilvēki, kas nekad nav redzējuši rūķus. Šādu cilvēkus var tikai nožēlot. Acīmredzot viņiem nav kaut kas kārtībā ar redzi".

Lai gan citāts ir par rūķiem, tomēr saistoši arī šai tēmai

Google+ Notepad.lv

9. Bekons ar olām : 22 Februāris 2011 21:26:44 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

del

10. KoЯn : 22 Februāris 2011 21:44:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Hmm, prātā nāk tikai sekss, ja vien nav ļumīgs zaļš sūds.

11. drunk_lizard : 23 Februāris 2011 0:06:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

par teemu - tas ir bezgala vienkaarsji.
    sapraatiigas buutnes kontakteesies ar sapraatiigaam buutneem. viss.
    homo sapiens ir paaraak augstaas domaas par sevi, tiesji taa pat kaa planktons okeaana viduu...

12. foxsk8 : 23 Februāris 2011 0:15:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Īstenībā jau tās dzīves būtnes var arī būt dzīvas baktērijas, kas ievazājušās dažādu meterorītu, utt.. sadursmēs. Nav jau obligāti jābūt kaut kam lielam un iespējams neglītam, lai tas būtu citplanētietis

Ta vajadzētu vienu reizi virs kādas Rīgas parādīties afigenam NLO šipam, kuru safočētu no visādiem rakursiem ap pārsimt kātu cilvēku, sapiļīti blogos, portālos ziņas, twiteros šo visu info ar bildēm, video utt.. un nebūtu nevienam vairāk uz pasaules kas sakāms, ir viņi vai nav. Tads mazs sīkums.

Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv

13. Daivana : 26 Februāris 2011 9:07:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es fantazēju.

Ir indivīdi kuru molekulārā struktūras kustība nav analoga mūsējām, tas ir, mūsu smadzenes nespēj aptvert kontūru ko tas atstaro.
    Papildus ir grūti, vai neiespējami izprast krāsu spektru kādā tie ir.
    Tie lidojošie objekti, ir maz ticams "īstie" citu planētu iedzīvotāji, bet gan to instruments.
    Rases ir bezgala daudz, gan jau ir tāds mazs un zaļš
    Cilvēkam ir tāda īpatnēja lieta, ja piemērām tev acu priekšā stāvētu viens "zaļais" un arī ja to varētu redzēt, tad mūsu smadzenes taisītu baigos trikus, tas ir, mums pastāv mimicēt empātīju ( nezinu kā paskaidrot ), redzot to būtni smadzenes automātiski to gribēs darīt, bet nespēj un tad sāksies šoks, bailes, nopietnas psiholoģiskas pārmaiņas ( ne obligāti negatīvas )

Šo visu es izdomāju no galvas

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas