Visu Latviju šokējis kārtējais to cilvēku pastrādātais noziegums, kuru svētais pienākums ir mūs apsargāt un garantēt drošību. Galu galā jebkurš policijas darbinieks ir nodevis attiecīgu zvērestu.
Un lūk, kur atkal rezultāts valdošo aprindu lēmumam samazināt algas visiem, izņemot sevi un savējos: 2 policijas kārtībnieki gandrīz 10 minūtes rakājas pa kruto džipu kā pa savu kabatu, līdz pielādē pamatīgu somu ar labumiem. Tad aiznes to, acīmredzami iekrauj savā auto, un vēl atgriežas pārbaudīt, vai kaut kas nav aizmirsts. Tas liecina tikai par to, ka ne jau pirmo reizi tāds darbiņš tiek darīts, bet visdrīzāk - ka tas pārvērties ikdienas rutīnā.
Visapkārt nepārtraukti braukā mašīnas, bet abi likumsargi "strādā" vēsi, bez emocijām - acīmredzot pieraduši.
Par sapuvušo Iekšlietu ministrijas sistēmu sakarā ar Lindas Mūrnieces demisiju viskonkrētāk izteicās Saeimas deputāts un bijušais iekšlietu ministrs Jānis Ādamsons. Pēc Ādamsona teiktā, pirms desmit gadiem Latvija noziedzības apkarošanas ziņā bija apsteigusi gan Igauniju, gan Lietuvu, taču patlaban no kaimiņvalstīm Latvija krietni vien atpaliek.
"Jājautā, kur tas viss ir palicis! Policijas vadība uzsver, ka noziedzības līmenis krīzes gados ir samazinājies, taču vai kāds ir padomājis par latentajiem jeb nereģistrētajiem noziegumiem? Par to, ka policijas iecirkņos atsakās pieņemt iesniegumus! Tas ir uzdevums, ar ko jāsāk."
Par Lindu Mūrnieci: "Ja netiec galā, sen bija jāiet prom," teica J. Ādamsons un piebilda: "taču par kādu aiziešanu varam runāt, ja pat valdības vadītājs neapzinās, kas notiek valstī, kur nu vēl policijā.".
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Kāpēc gan nē, pamato? Bet diezvai pubertātes lēkmi var pamatot.
Maini darbu ja ar esošo nevari nodrošināt savu ģimeni,aiz rokas jau neviens viņu nevilka un nelika strādāt pa 200Ls mēnesī.
Dēļ tādiem kā tu,un ar to tavu domāšanu drīzāk nedomāšanu redzi cik tālu esam nonākuši tad ko darīt skolotājām/iem ? zagt no skolnieka somām mantas un mēneša pusdienas naudu ?
Ko darīt ārstiem? zagt no pacientiem orgānus pa kluso ?
Ko darīt tādiem kā Wuu ar viņa domāšanu ?!? protams no klienta izagt ramus,salikt savā kastē vai pārdot ss.lv,bet klientam ielikt savus vecos mazjaudīgākus un pēc ah***s zdelkas iemest tupu komentāru notepad.lv
Pamato tagad savu,kāpēc JĀ ? Bet diez vai ramu zaglis var kko reālu pamatot !
Ir ir, varēji vel pierakstīt ka vakaros kopā ar Jēzu tēju dzer un pusdienlaikā baro bezpajumtniekus. Ei nah***... Tu man atgādini tās trulās Miss pasaules Blondines &n lieli pupi 2010, kuras katru reizi kad runā, beigās piebilst "Lai miers valda pasaulē" un visa zāle skaļi aplaudē.
=>Wuu
Tu jau esi sācis - tavs avatars zog manu internetu (27 366 baiti ir nepiedodami melnbaltam vieplim) - pieprasu tavu atkāpšanos (lai arī kāds nebūtu tavs amats)!
Neviens Tev neliek vazāties apkārt sarkanā apmetnī un apenēs, kuras uzvilktas virs biksēm. Nevajag gvelzt muļķības. Kam Tu ko centies pierādīt? Ka Tu vaļsirdīgi atbalsti noziedzību? Malacis!
samurajs rakstīja:
Katrā gadījumā mēs Tev novēlam saulainu kameru, ar skatu uz jūru...
Tāpēc jau es saku, nav ko tēlot pareizos!
No tilta būves pazuda 100 miljoni un tauta klusē, tagad divi menti nospēra 3310 nokiu un VISI baksta uz viņiem ar pirkstiem.
=>Wuu
Tu muldi kā madža pa lakstiem. Kādi 100 milijoni? Tu redzēji kā viņus nozaga? Tas ir uzfilmēts? Nav? Kā tad tu zini, ka vispār kaut ko nozaga?
Tauta tikai domā, ka kaut ko nospēra, tādi dzelžaini pierādījumi nav - nekur nav uzfilmēts kā Šlesers iebāž ļimonu kabatā. Bet te, divi mudaki formās, zem kamerām apsper mašīnu. Nemaz nejūti starpību?
Mhhhh, klacosjanaas ir vecuma slimiiba. Taapat, kaa prostaata. Tiesa gan dazjiem sjeit taa pieliip daudz aatraak. :> Daamas, varbuut varu juus uzcienaat ar teeju? :>
Bet te, divi mudaki formās, zem kamerām apsper mašīnu. Nemaz nejūti starpību?
Es jūtu, man ir pilnīgi poxu*. Godīgi, tik tiešām kādam šis stāst izraisa jebkādas emocijas, vai tikai daži vēlējās paspīdēt ar "pareizā iedzīvotāja" statusu?
Un, ja tagad kāds pateiks, ka šis auto pieder kādam turīgam "zaglim", kas savus zagumus legalizējis. Tad policisti kļūs par mūsu pašu Robinu Hudum jo viņu tak slavēja.
Pirms darbošanās laikam tiek veikti attiecīgie zvani, lai noskaidrotu, kam auto pieder, ka neiegrābjas.
Kā arī viņi jau sāk paši sev radīt darbu, pārdod narkotikas, lai tautai teiktu, ka ir daudz izplatītāju un viņi mums ir vajadzīgi, ko bez policijas darīsiet utt. Laikam jau tā pasaulīte iet uz kaut kādu morāles galu.
Cilvēki vēl pārmeta ASV karavīriem visatļautību kaujas "laukā", kur patiešām veseli cilvēki neatrodas, bet pie mums...
_________________ "You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson Shared on GReader
Ko tad jūs te cepjaties par tiem diviem mentiem? Jums neliekas, ka tā ir vecu vecā preses un PR prakse? Tiek izraisīts skandāls, lai tauta ir aizņemta ar skandāla apspriešanu, kamēr aizmuguriski tiek pieņemti daudz nepopulāri lēmumi un izdarītas daudz skandalozākas lietas. Vai tad jau ir aizmirsts "pedofilijas skandāls" valdībā, kura laikā tika sadalīta(izsaimniekota) ES nauda. Kad tauta attapās, tad jau sen viss bija tik tālu juridiski noslīpēts, ka nebija kam pie3,14sties...
Un pilnigi pareizi menti darija...redz,kad vinji saka stradat aldzinas bija citas,tagad vinjas ir kritusas(un policija gandriz visvairak no visiem).Logiski,ka ir japiepelnas.
Katrs dara kaa mak(wuu zags ramus,karavirs saus cilvekus,pardevejs pardos meslus,bet ments zags no neaizslegtam masinam).Tada dzive,skarba
Un sie attapigie cilveki,kas dzivo sapnu realitate,ka pasaule visam jabut sakartotam un zagt ir launi utt,tas ir aprobezoto cilveku domashana...
Es neatbalstu zagshanu,bet sniedzu citu viedokli,lieku Tev ''nedomajosais,uzskatos ierusejushais cilvek'' domat
Un,mes nezinam apstaklus,kapec zaga utt.ko mes varam tiesat,ja pat nepazistam tos cilvekus,nezinam vinju dzives.
Piemeram,ja manai gimenei nebutu,ko est....es zagtu,galinatu,daritu jebko lai izdzivojo mana gimene un es..
Un varam jau meginat sev melot,ka taa nav,bet cilveks ir egoists un tads bus vienmer..vari stastit,ka tads neesi,un neko sliktu sava dzive neesi izdarijis,bet tu melo tikai sev,jo es tev tapat neticu (jums,kas tic stulbai iluzijai,kura jau sen vairs nav).
_________________ Whiskey for my men, beer for my horses!
Aprobezots cilveks nespej pienemt neko citu,iznemot,un vienigi,to,ko vinjam stasta mediji utt...
Nav japienem zagshana par normu,bet ir patikami saprast,ka lielaka dala nepazists ne tos cilvekus,ne zin sistemu,tikai leti tic medijiem un nav spejigi iedzilinaties lietas,nav spejigi DOMAT...
Ja tu zinātu cik šī frāze ir nodrāzta - to lieto katrs idiots, lai attaisnotu savu prāta trūkumu.
Pieiet lietām no citas puses? No kuras? Pēc tevis rakstītā izskatās, ka tu lietām pieej no visām pusēm uzreiz - bieži negadās te redzēt tirliņus, kas divu teikumu ietvaros nonāk pretrunās paši ar sevi.
Tava aprobezotiba izpauzas(''biezi negadas te redzet tirlinus'';paskaties uz sevi)
Fraze varbut ir nodrazta,bet tu pieradi,ka man ir taisniba,jo neesi spejigs dzilak par mediju sniegto informaciju padomat...
Jaa es pieeju lietam no visam pusem,jaa es nonaku pretrunas,bet tiesi ta cilveks nonak pie secinajumiem.Nevis kaa tu piekrit tvnet vai panoramas viedoklim...
Es neesmu teicis,ka attaisnoju policistu uzvedibu(zagshanu),bet neesmu ari to nosodijis,lai nostatos viena vai otra puse uzskatu,ka ir jabut vairak informacijai(kas ne man ne tev nav)..
Vienkarshi lieku tev padomat(un padomaju ari pats)..Un uzskatu,ka viss ir attaisnojams,pie noteiktiem apstakliem...Un nekad neesmu cienijis sabiedribas(90procentu aitais,kas seko vilkam) uzliktos ramishus...
Ne jau tādēļ, ka nenonāks sūdos, bet gan tādēļ, ka "labiem" cilvēkiem vienmēr būs kāds, kas viņus iepriekš ir novērtējis un palīdzēs. Tikai retais sūda brālis gulēs sūdos tāpēc, ka neviens cits negrib viņu izvilkt.
_________________ You're the moron they built to make me an idiot.
Tev laikam aizmirsies ka viņiem vēl nāk arī dažādas piemaksas, tajā skaitā arī par pakāpi. Labāk apskaties Valsts amatpersonu deklarācijas un tur iegūsi mazliet objektīvāku atalgojumu pārskatu.
Ņem vērā arī to ka daudziem darba grafiks bija 1 diennakti strādā 3 brīvas (tagad nomainīja), kas reāli sanāk mēnesī strādāt aptuveni nedēļu un par to saņemt pie 400 Ls.
_________________ Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...
samurajs : 18 Februāris 2011 8:47:11
Viss video: http://www.youtube.com/watch?v=Kc0D5caNKU0&feature=player_embedded#at=463
Par sapuvušo Iekšlietu ministrijas sistēmu sakarā ar Lindas Mūrnieces demisiju viskonkrētāk izteicās Saeimas deputāts un bijušais iekšlietu ministrs Jānis Ādamsons. Pēc Ādamsona teiktā, pirms desmit gadiem Latvija noziedzības apkarošanas ziņā bija apsteigusi gan Igauniju, gan Lietuvu, taču patlaban no kaimiņvalstīm Latvija krietni vien atpaliek.
"Jājautā, kur tas viss ir palicis! Policijas vadība uzsver, ka noziedzības līmenis krīzes gados ir samazinājies, taču vai kāds ir padomājis par latentajiem jeb nereģistrētajiem noziegumiem? Par to, ka policijas iecirkņos atsakās pieņemt iesniegumus! Tas ir uzdevums, ar ko jāsāk."
Par Lindu Mūrnieci: "Ja netiec galā, sen bija jāiet prom," teica J. Ādamsons un piebilda: "taču par kādu aiziešanu varam runāt, ja pat valdības vadītājs neapzinās, kas notiek valstī, kur nu vēl policijā.".
RicoPico : 18 Februāris 2011 9:24:03
Nožēlojami nolaista valsts...
shadowmen : 18 Februāris 2011 10:28:24
web33 : 18 Februāris 2011 10:58:17
Tas jau nenozīmē,ka tagad var zagt !!! Vo domāšana,ja diez tā domātu visu,kas tad te darītos .
Evers : 18 Februāris 2011 11:15:11
Wuu : 18 Februāris 2011 11:42:13
Kāpēc gan nē, pamato? Bet diezvai pubertātes lēkmi var pamatot.
Par tēmu...
darklight : 18 Februāris 2011 12:05:19
Wuu : 18 Februāris 2011 12:09:53
Es esmu īpašs!
Valdība zog, menti zog, prezidents ņem kukuļus, kāpēc mēs nevarētu sākt :>
web33 : 18 Februāris 2011 12:14:56
Maini darbu ja ar esošo nevari nodrošināt savu ģimeni,aiz rokas jau neviens viņu nevilka un nelika strādāt pa 200Ls mēnesī.
Dēļ tādiem kā tu,un ar to tavu
domāšanudrīzāk nedomāšanu redzi cik tālu esam nonākušiKo darīt ārstiem? zagt no pacientiem orgānus pa kluso ?
Ko darīt tādiem kā Wuu ar viņa domāšanu ?!? protams no klienta izagt ramus,salikt savā kastē vai pārdot ss.lv,bet klientam ielikt savus vecos mazjaudīgākus un pēc ah***s zdelkas iemest tupu komentāru notepad.lv
Pamato tagad savu,kāpēc JĀ ? Bet diez vai ramu zaglis var kko reālu pamatot !
Wuu : 18 Februāris 2011 12:24:01
vodoo : 18 Februāris 2011 12:27:46
drunk_lizard : 18 Februāris 2011 12:43:53
tas nebuutu par katru cenu jaareklamee saitaa, kur visi tevi jau zina...
ruukjis : 18 Februāris 2011 12:47:51
RicoPico : 18 Februāris 2011 12:53:16
migors : 18 Februāris 2011 12:59:21
Wuu : 18 Februāris 2011 13:02:49
RicoPico : 18 Februāris 2011 13:17:15
Katrā gadījumā mēs Tev novēlam saulainu kameru, ar skatu uz jūru...
Wuu : 18 Februāris 2011 13:43:41
KoЯn : 18 Februāris 2011 14:12:35
ruukjis : 18 Februāris 2011 14:22:18
Mr.Death : 18 Februāris 2011 14:57:52
Wuu : 18 Februāris 2011 15:09:33
Es jūtu, man ir pilnīgi poxu*. Godīgi, tik tiešām kādam šis stāst izraisa jebkādas emocijas, vai tikai daži vēlējās paspīdēt ar "pareizā iedzīvotāja" statusu?
ruukjis : 18 Februāris 2011 15:21:59
Wuu : 18 Februāris 2011 15:23:27
Tu labāk paskaties kās pār Tavu valsti valda... Jobcik...
ruukjis : 18 Februāris 2011 15:32:22
nevertell : 18 Februāris 2011 16:11:21
Vismaz ar uzlīmi uz pieres tu nepis nevienam citam dzīvi.
Jā, zog cits citam, bet tikai tāpēc, ka tas tā ir, nenozīmē, ka tā tam ir jābūt.
deivs001 : 18 Februāris 2011 16:35:01
ZuliXP : 18 Februāris 2011 20:43:52
Snorx : 19 Februāris 2011 8:05:21
shadowmen : 19 Februāris 2011 11:08:25
Bekons ar olām : 20 Februāris 2011 10:51:46
ruukjis : 21 Februāris 2011 16:13:35
Un sie attapigie cilveki,kas dzivo sapnu realitate,ka pasaule visam jabut sakartotam un zagt ir launi utt,tas ir aprobezoto cilveku domashana...
Aprobežota cilvēka domāšana pieņem zagšanu par normu...
shadowmen : 22 Februāris 2011 0:11:24
nevertell : 22 Februāris 2011 0:22:30
Crow : 22 Februāris 2011 0:50:01
Tu pēc domātspējīga radījuma neizskaties...
shadowmen : 22 Februāris 2011 9:45:58
ruukjis : 22 Februāris 2011 11:30:39
Ja tu zinātu cik šī frāze ir nodrāzta - to lieto katrs idiots, lai attaisnotu savu prāta trūkumu.
Pieiet lietām no citas puses? No kuras? Pēc tevis rakstītā izskatās, ka tu lietām pieej no visām pusēm uzreiz - bieži negadās te redzēt tirliņus, kas divu teikumu ietvaros nonāk pretrunās paši ar sevi.
shadowmen : 22 Februāris 2011 16:17:31
nevertell : 22 Februāris 2011 16:27:44
quizzical : 26 Februāris 2011 9:46:51
Blakius : 27 Februāris 2011 1:06:45
quizzical : 27 Februāris 2011 12:48:33