Nu tas ir labāk nekā savulaik CDD direktors pa valsts televīziju aicināja autovadītājus pārkāpt ātrumu par vismaz 20km/h.
Vispār ZB tie mudaki, kas pārkāpj ātrumu un brauc nedomājot par citiem. Bet, ja tā padomā, tad fotoradari darbojas labāk par šādām reklāmas kampaņām, daudz labāk.
=> deivs001
Nu nezinu, darbojas vai nē, bet kopš tie verķi ir parādījušies, skrienoši idioti-donori ir daudz mazāk sastopami... lai gan vēl ir viens bariņš ar dauņiem, ir...
Vienvakar iekš SWH dzīvajā Ātrums uzstājās, kautkāds konkurss bija. Nu norēcies biju kā nekad, taisni pie stūres biju, šamais vēl teica, tiem kas ceļā, lai paprovē izslēgt gaismas, labi ka nepakļāvos
_________________ I used to remove USB devices safely. Then I took an arrow in the knee.
Noskaidro, ieliec zīmogu pasē un ņem pasi vienmēr līdzi. Varbūt kādam tavus orgānus savajagās... hmm, varbūt man arī noder, jaunāks nepalieku.
Nu c'mon! Vai es kaut vienā vārdā minēju sevi? Ka es grēkoju vizinotes ar antiradaru? Ņirgājos taču.
Jā- ir nācies pašam samaksāt dažus sodus par ātrumu. Lielākoties gan 10 Ls uz rokas. Bet tas mani nepadara par donoru.
Es jau nesaku, ka slikti ir tas, ka tādi radari ir, bet tikai Latvijā tos slēpj. Eiropā pat zīmes saliktas, brīdina par to esamību, laikam Japānā arī.
Protams, ka ir labi mazliet nokāst tos, kas rada uz ceļiem vairāk avāriju situācijas un māca cilvēkiem lidot bez iepriekšējas piekrišanas.
_________________ "You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson Shared on GReader
Tas ir bez sieviešu ironizācijas !
Bet visā visumā tak domā ir saprotama , vai tad ne ? Par šo akciju ! Vai tad tas ir tik svarīgi Džeks vai Sieviete utt !
Nu tas ir labāk nekā savulaik CDD direktors pa valsts televīziju aicināja autovadītājus pārkāpt ātrumu par vismaz 20km/h.
Vispār ZB tie mudaki, kas pārkāpj ātrumu un brauc nedomājot par citiem. Bet, ja tā padomā, tad fotoradari darbojas labāk par šādām reklāmas kampaņām, daudz labāk.
Pats ātrumu nekad nepārsniedz? Godīgi sēņo uz 45-50km/h "pilsētā" un 90km/h ārpus? Pat tad ja neiekļaujies plūsmā?
Man ir tāda murgaina ideja, ka ir jāievēro likumi. Arī satiksmes noteikumi ir jāievēro.
Ja likumi sūdīgi, tad tie jāmaina, bet kamēr tie ir spēkā tie ir jāievēro.
Būs jāprasa ķirzakam, kā man atbrīvoties no tām murgainajām idejām, par tādām lietām viņam vienmēr padoms atrodas...
Jā man ir tiesības. Un es regulāri tās izmantoju. Un ievēroju satiksmes noteikumus... izņemot tās reizes, kad idioti/donori ar bemberi mani izbesī, tad es viņiem parādu kura detaļa mašīnā ir svarīgākā.
ob1 -> Pa lielākai tiesai visas detaļas mašīnā ir svarīgas. It sevišķi pa logu izsliets vadītāja vidējais pirksts. Kā ir Tavā gadijumā? Ko Tu rādi bembistiem?
Nē, RicoPico, mašīnā ir svarīga tikai viena detaļa. Blīve.
Pēdējoreiz ar bembistu bija jautri. Tuvojos Siguldai pa pleskavas piķi, priekšā remonts, luksofors un rinda. Viens bemberists sadomāja ielīst bez rindas. Viss beidzās ar to, ka šamējais bija spiests strauji bremzēt no apmēram 160km/h un daļēji uzbraukt apmalei. Kas ar autiņu nezinu, bet šis izkāpa viss nolējies ar kafiju un meta man pakaļ tukšu trauku. Šis nu nekādi nebija gaidījis, ka tā vecā sēne var arī iemīt grīdā... un ka tas vecais lūznis var lidot...
Man ir līdzīga situācija. Vizinos ar 2. golpu, bet nevienam nav ne jausmas, ka zem kapota ir sēdināts dzinējs. Ir bijuši jautri gadijumi. Arī ar bembistiem, kuriem tīk pielavīties no mugurpuses un ieslēgt tālos.
PS: ob1, ko tieši Tu tik cēli sauc par "Veco lūzni"?
Vispār par ātrumu, sen zināma patiesība, bet samērā labi tiek izskaidrots:
http://tv.delfi.lv/video/7Ks2craC/
iesaku ielrēt tiem, kas pārkāpj tos pašus 10 - 15km/h apdzīvotās vietās, un saka ka nekas jau tur nav! Šeit pierādās pretējais!
A kas tad tur tika pierādīts? Kas tas tāds par mistisku 44km/h? No kurienes paķerts? Ja tu brauksi ar 50 km/h un neskatīsies uz ceļu, tad tu to cilvēku notrieksi ar 50, nevis 44, kāda starpība? Ir vietas, kur nevar braukt ar 50 un vietas, kur var braukt ar 70. Maz ticams taču, ka tas cilvēks mašīnai priekšā nokritīs no gaisa, ne? Ja nebrauc pie stūres pirmo dienu, tad iespējamās bīstamās situācijas var paredzēt diezgan labi un attiecīgi samazināt ātrumu. Nevis klajā laukā, kur nav nevienas dzīvas dvēseles, braukt uz 50.
"Klajā laukā kur nav nevienas dzīvas dvēseles" ir atļauts 90.
Hmm, un tās dvēseles toč reizēm no gaisa krīt, pat klajā laukā...
Zvana džeks uz menteni:
- Eu, es te pāris zaķus nobraucu, ko man tagad darīt?
- Nu pavāc tos nost no ceļa, lai pārējie neizsmērē pa asvaltu.
- Labi, izdarīšu. A ko man ar viņu moci darīt?
"Klajā laukā kur nav nevienas dzīvas dvēseles" ir atļauts 90.
Prieks, ka tavā pusē visur tā ir
Nu piemēram, braucot uz Liepāju, jābrauc cauri Grobiņai. A tur savulaik sataisīts ceļš 3 km garumā, ceļam vienā pusē nožogojumi, tālāk pļava, otrā pusē grāvis, tālāk pļava, visiem kreisajiem pagriezieniem atsevišķas joslas, uzstādīti dzeltenie mirgojošie luksofori. Bet jābrauc visus 3km uz 50, jo apdzīvota vieta taču.
Heh, tajā vietā pirms pāris gadiem dabūju pagaidām vienīgo sodu par ātruma pārsniegšanu
Nu un cik tu zaudē laika uz tiem 3 kilometriem? Aptuveni 1 munūti? Ārprāc!
Labi, jau labi, ir pie mums tā, ka daudzās vietās zīmes ir saliktas nejēdzīgi. Bet tad vajag iet uz CSDD un pieprasīt lai nomaina, vai kaut kā tā... citādi stulbi sanāk - kāds uzlicis nepareizas zīmes, bet tautai jāmaksā.
Kādreiz Juglā pirms izbraukšanas uz pleskavas piķi bija zīme 30. Ievēroju. Bet nervus tas prasīja...
Jā, zinu to vietu, bieži iznāk braukt. Tur točna ir sāpe vilkties uz 30. Sevišķi, ja aizmugurē pielīmējies kāds steidzīgais...
...bet visinteresantākai ir tas, ka valsts televīzija nofilmē korupciju, bet visiem pofig. Visi par to zina, visi dod, visi ņem... Tad nevajag brīnīties par to, ka tāds bardaks valstī. Un nav ko brēkt uz partijām - viņi ir tādi paši kā mēs, tikai šamējiem iespējas vairāk tajā amatā.
Radarus vajag katrā ceļu posmā, kur minot grīdā var pārsniegt atļauto ātrumu. Katra krustojumā -sarkanās gaismas ievērotaju- fotoradaru. Pie sliedēm radaru. Tad būs kārtība un vairāk cilveku būs dzīvi.
Lūk par dzelzceļu pārbrauktuvēm gan ir absurds, ka tās jau iet ciet vismaz 1-2 minūtes pirms vilciena parādīšanās tālumā. Lūk ASV gan tā nav, verās ciet tikai tad, kad reāli vilciens ir jau tuvāk par puskilometru - drošība? muļķības - kautkā nedzird, ka baigi mirtu no tā, ka mašīna pirms vilciena palikusi uz sliedēm.
_________________ I used to remove USB devices safely. Then I took an arrow in the knee.
Vēl vairāk kaitina, kad vilciens jau sen ir aizbraucis garām, bet pārbrauktuve ir ciet vēl kādu minūti vai divas. Jūrmalā uzreiz aiz Mellužu pārbrauktuves ir pietura, un kamēr vilciens no pieturas nav izkustējies- barjera vaļā neveras. Skan varbūt jancīgi, bet tās divas minūtes sēdēt, un truli gaidīt NEKO, ir tiešām nogurdinoši.
Radarus vajag katrā ceļu posmā, kur minot grīdā var pārsniegt atļauto ātrumu. Katra krustojumā -sarkanās gaismas ievērotaju- fotoradaru. Pie sliedēm radaru. Tad būs kārtība un vairāk cilveku būs dzīvi.
Un kameru katrā auto, un GPS sistēmas, kas milicijai sūta tavu atrašanās vietu un patreizējo braukšanas ātrumu.
Starp citu, neredzu nekā slikta, ka cilvēki mēdz paskriet pa pavisam tukšu šosi (nesaku, ka tā visu laiku jādara, bet pa reiziei var). Ja naktī dzērājgājējs staigās pa brauktuvi bez atstarotājiem, tad būs pilnīgi pie vienas vietas - brauc tu uz 90 vai 120. Pie kam, ja atstarotāju nav, tad ar saviem 50km/h nenoreaģēsi.
Pie kam, drono pareizi pateica. Uz ceļu jāskatās, nevis muzončiks maģi jākruķī. Tad arī nebūs pārpratumu un avārijas situāciju.
Pats, ieraugot gājēju pāreju, esmu gatavs mest pa mēmajiem un ātrumu nedaudz samazinu. Jo gājēji jau arī nagli.
P.S. Novērojums: pēc vadītāja apliecības iegūšanas, arī staigājot kājām, esmu daudz uzmanīgāks kā agrāk.
Novērojums no manas puses: Pēc tiesību iegūšanas un sēšanās pie ruļļiem saprot kāda nozīme ir atstarotājiem. Agrāk domāju - ai, hu*ņa, eju pa maliņu, mašīnu redzu, nekas nenotiks - TĀ NAV!
Starp citu, pēc šodienas pieredzes pa mežainākiem lauku apvidu ceļiem vispār droši braukt ne ātrāk par 50, šodien no rīta gandrīz vienu stirnu "nomedīju" , vakarā jau veselas divas. Stulbi dzīvnieki, par laimi šodien veiksmīgi, bet citu vakaru var nākties galdā celt buka šmori ar plastmasas bufera, metāla, krāsas, un citu materiālu piegaršu
Starp citu, pēc šodienas pieredzes pa mežainākiem lauku apvidu ceļiem vispār droši braukt ne ātrāk par 50, šodien no rīta gandrīz vienu stirnu "nomedīju" , vakarā jau veselas divas.
Ta jau vajag tās briežu svilpītes uzlikt, ja pa mežiem daudz jābraukā
Kādreiz Juglā pirms izbraukšanas uz pleskavas piķi bija zīme 30. Ievēroju. Bet nervus tas prasīja...
Es nesaku, ka sistemātiski pārsniegt atļauto ātrumu ir kaut kas labs un veicināms, bet pie mums pilsetās daudzkur plūsmas ātrums ir kaut kur ap +10...15. Ja cilveks nevar normāli iekļauties satiksmē tad nav ko līst uz ceļa un izraisīt bīstamas situācijas dēļ tā, ka citi viņu nepārtraukti apdzen un bojāt apkārtējiem nervus.
Manuprāt vispār vajag vairāk domāt ar galvu nevis ar spidometru. Katram līkumam individuālu ātruma ierobežojumu tak neuzliks. Ir vietas un apstākļi kad labāk piebremzēt, citur neredzu neko briesmīgu arī ja iespiež nedaudz vairāk.
savlaik mans sens pazinja paulis no "zebras" veica eksperimentu.
divi autinji vienlaiciigi izbrauca no riigas uz liepaaju. viens strikti pietureejaas satiksmes noteikumiem, otrs pie mazaakaas iespeejas +20km/h.
starpiiba galaa bija 17 minuutes... taa luuk :>
Nu ja Tu visus, kuri brauc normāli iekļaujoties satiksmē sauc par donoriem, tad varbūt neriskē un nelien uz ceļa... Ja neesi pamanījis, pie mums tā gluži vienkārši brauc. Tiešām nepazīstu nevienu, kurš nekad kaut minimāli nepārkāptu atļauto ātrumu.
Es, protams, nerunāju par īpaši apdāvinātajiem indivīdiem, kuriem vienmēr visus ir nagli jāapdzen un jāiespraucās kur vien iespējams un kuriem neeksistē nedz saprāta, nedz satiksmes noteikumu uzliktas robežas. Gan jau domu saprati.
Apbrīnojami! To laikam spēj tikai latvieši. Izdomāt tik daudz stulbu argumentu kāpēc pārkāpt likumu. Un vēl veltīt pārmetumu sēriju tiem kas ievēro likumus...
P.S. Ja kāds pediņš man lien dirsā (uz ceļa), es pamidžinu stop ugunis. Ja tas nelīdz, es strauji bremzēju. Viens otrs bemberis ir sabeidzis savas jaunās riepas tādā veidā... tā ka padomā pats vai tev nevajadzētu iekļauties tajā plusmā, kas ievēro noteikumus.
"..es pamidžinu stop ugunis. Ja tas nelīdz, es strauji bremzēju. Viens otrs bemberis ir sabeidzis savas jaunās riepas.."
"..bija zīme 30. Ievēroju. Bet nervus tas prasīja.."
Apzināti izraisīt bīstamas situācijas un krist uz nerviem sev un citiem - īsts drošas un atbildīgas braukšanas paraugs
Nu paliec pie sava viedokļa, kas tad man, bet mazliet varbūt padomā, vai tāda izlēkšana uz ceļa gadījumā nav bīstamāka kā normāla iekļaušanās satiksmē...
Labi, donor, dari kā gribi, tikai man lūgums - lūdzu nesmēķē un neplosto - tas pamatīgi bojā orgānus... padomā tak par tiem, kam tie būs vairāk vajadzīgi.
Nezinu gan kas es par donoru, pats nemēdzu diez ko ātri braukt (bet nu Tev jau laikam visi, kas kaut mazlietiņ pārsniedz atļauto ātrumu ir donori - zinu es tādus donorus ar 30+ gadu stāžu). Tikai nedaudz uzkurināja tie teksti - braukt uz 30 kaut arī pašam nervi netur un vēl spiest bremzes kad kāds pielien aizmugurē nu nav nekas tāds, ko patiktu redzēt uz ceļa. Braucu daudz un zinu, ka dažkārt neaptēsti sēņotāji var būt bīstamāki par "donoriem". Neapvainojies, iespējams ka tā gluži ar Tevi nav
Nervi netur nevis tāpēc, ka 30. Nervi netur tāpēc, ka donori uz ceļa pārvēršas par pediņiem un lien dirsā. Un tieši tāpēc notiek tās "pārmācīšanas".
Mani tiešām priecē, ka pēdējā pusgada laikā tauta ir kļuvusi prātīgāka, man liekas, ka "pie vainas" ir fotoradari. Bet dažiem idiotiem vēl joprojām nepielec. Nekas, es palīdzēšu saprast.
Nu paliec pie sava viedokļa, kas tad man, bet mazliet varbūt padomā, vai tāda izlēkšana uz ceļa gadījumā nav bīstamāka kā normāla iekļaušanās satiksmē...
Pilnībā piekrītu. Pat aina uzmetās, kur normāli cilvēki brauc ar 55-60, a te viens 'pārmācītājs' raustās pa ceļu, pārmācīdams.
A bet par tiem fotoradariem. Tiešām, kur jēga no viņiem, ja izliek jau zīmes iepriekš? A ka maskē, kas tue nelāgs, lai maskē. Patikt man viņi nepatīk, bet noliegt to, ka disciplinē ievērot ātrumu nevaru.
Satiksmes ātrums ir 50km/h pilseta un 90km/h ārpus tas. Tie, kuri pārsniedz ātrumu, drīzak ir izlēceji no satiksmes
Tas ir teorētiskais ātrums. Praktiskais ir mazliet savādāks. Un ja kāds intensīvā plūsmā izdomā mācīt pārējos, drīz vien pats tiek pārmācīts. Pret lielāko vairākumu cīnīties ir grūti.
Par tām zīmēm, kuras brīdina autovadītājus par radariem. Pavisam vienkārši, radarus uzliek bīstamās vietās. Latvijā jau viss tikai uz naudu tiek bīdīts, nevis veselo saprātu.
+ par ātrumu strīdēties ir bullshits, jo tad visdrošāk ir iet ar kājām. Ceļa apstākļi, laikapstākļi utt ietekmē to cik liels ir "drošais" braukšanas ātrums, nevis tas, ka 90 km/h ir drošs ātrums un 110km/h jau ir nāvējošs. Tepat kaimiņos(Lietuvā), mauc ar 160km/h un nav problēmu, protams, ceļš nav kā pie mums.
RicoPico, ko cik cilveki nav darīt dēļ bara efekta, ptfu plūsmas. Ja viens gatavs nosisties vai maksāt sodu, arī citi... Vai nav muļķīgi? Bez tam.... Tiesības saņemot, tiek uzlikts paraksts, ka tiks ievēroti noteikumi. Ja noteikumi netiek ievēroti iznāk, ka parakstam nav vērtības!
izskataas ka tev pat tiesiibu nav
labots: laikam ka tomeer ir....
pa dienu labi pārskatāmos gabalos 120 ir pašā laikā. ja ceļš ir tukšs, kāpēc ne?
krēslā un naktī gan ne. ja nu vienīgi rīga sēnīte un rīga jelgava. esmu donors?
Nē, RicoPico, mašīnā ir svarīga tikai viena detaļa. Blīve.
Pēdējoreiz ar bembistu bija jautri. Tuvojos Siguldai pa pleskavas piķi, priekšā remonts, luksofors un rinda. Viens bemberists sadomāja ielīst bez rindas. Viss beidzās ar to, ka šamējais bija spiests strauji bremzēt no apmēram 160km/h un daļēji uzbraukt apmalei. Kas ar autiņu nezinu, bet šis izkāpa viss nolējies ar kafiju un meta man pakaļ tukšu trauku. Šis nu nekādi nebija gaidījis, ka tā vecā sēne var arī iemīt grīdā... un ka tas vecais lūznis var lidot...
šoreiz apmale, nakamreiz tava urna.
mozz tu esi no tiem, kas demonstratiivi brauc pa kreiso maleejo uz 90 km/h?
ob1, pēc satiksmes noteikumiem, ja tevi apdzen, tad tu nedrīksti palielināt ātrumu! Tā ka kā tajā gadījumā ar BMW tu pārkāpi noteikumus!
Par ASV runājot, filmas var neskatīties, dzīvē tur ir pavisam savādāk - gājēju pārejas ir gājēju PĀREJAS, nevis PĀRSKRIETUVES vai BOJĀIETUVES. Cilvēks tur pat nav piegājis vēl pie pārējas (ka nevar zināt vai vispār viņš domā iet pāri), bet mašīnas jau stāv un gaida, neviens nestreso, neviens nesteidzas. Distances ar tur ietur ļoti zolīdas, neviens nevienam pakaļā nelien.
Interesants gadījums - gāja latviešu tūristi ASV pa ceļu, mašīna kas brauca garām piestājās un amerikānis apvaicājās vai viss ir kārtībā, vai nekas slikts nav atgadījies.
afigel, iesaku uzmanīties no veciem sābiem. Nopietni.
nemīz vecais, es no taadiem kaa tu censhos tureeties pa gabalu - aatri apdziit un aizmirst, jo juus esat neprognozeejami. hvz, kuraa momentaa izdomaas pieraadiit savu taisniibu uz celja un uz kuru pasi parau priekshaa.
Evers, pleskavas piķim ir 2 joslas - tā nebija apdzīšana, bet apsteigšana (pēc noteikumu formulējumiem). hmm, un apsteigšana tā arī nebija, jo apsteigt neizdevās...
Jā, es atzīstu, es reizēm pārkāpju noteikumus. Reizēm. Nevis visu laiku, kā vairums. Un darīšu to arī turpmāk. Sevišķi, ja iznāks saķeršanās uz ceļa ar visādiem pediņiem.
Šodien braucu ārā no Rīgas pa pleskavas piķi. Labā josla. Priekšā viens iet uz 85. Uz pārkārtojos uz kreiso un uz 90 eju garām. Saprotams, tas nenotiek ātri, jo ātrumu starpība neliela. Tikmēr no aizmugures pielido divi pediņi. Viens lien dirsā man, otrs bloķē man labo joslu un lien dirsā tam, kam 85, abi midžina ar tālajiem. Tā kā autiņā nebiju viens, tad rīkojos pēc noteikumiem - nemainot braukšanas virzienu lēnām nobremzēju. Blakus esošais autiņš arī saprata un arī lēnām nobremzēja nemainot virzienu... patīkamas skaņas aizmugurē bija dzirdamas...
Donori, es jūs drāzu un drāzīšu arī turpmāk.
P.S. afigel, tu toč esi slims, ja taisies sābu noskriet, sevišķi programmētāja sābu, kas uzhakojis borta kompjūteru un iznesis uz paneļa pogu "SuperTurbo".
Pareizi, vajag mācīt bembistus, pats ar cik redzu kādu ar bmw braucot, tā ir viņam lecīgs tas stiliņš braukšanai, ieraugu BMW zīmi un automātiski kļūstu uzmanīgāks - tas arī ir noderējis, BMW Latvijā diemžēl ir diagnoze, lecīgi zīmuļi, nejēgas un citi iedomīgi un low-IQ piemītoši tipiņi ar tiem pārsvarā braukā.
peec sjii posta^ lietotaajs afigel tiek pievienots Wuu vaardaa nosauktajam locekju klubam.
bet zjeel, izskatiijaas sakariigs purns :>
uzskati, ka domāju un daru nepareizi?
dēļ tādiem donoru drāzējiem arī notiek avārijas. prikinj sēdētu kāds babuiins pie stuures, nenoreagjeetu un samiiciitu saabu. ja jau pedinji aatri uzziimeejaas ob aizmuguree, aciimredot chaliks nagla izgrieza priekshaa, neskatoties spoguljos un neizveerteejot situaaciju. tajaa pashaa laikaa ja buutu vnk laavis donoriem palidot garaam un tad apdziitu - nekaadas avaarijuas situaacijas nebuutu.
afiģel, tu pat nevari iedomāties kādi spoguļi ir sābam - panorāmas spoguļi abos sānos... tajos ieskatīties ir vienkārši bauda...
nu un man pofig tās avārijas situācijas - kādu laiku atpakaļ satesos purns purnā ar Audi. Šamējam viss purns lupatās, radiators iztecēja... man izsita vienu stikliņu (laikam no tās drazas, kas atdalījās no Audi).
nu un man pofig tās avārijas situācijas ..............
deelj taadiem kaa tu arii notiek avarijas. kuriem pofig paareejie uz celja. galvenais ka pats brauc... un tjipa peec noteikumiem.
runa tak nav par tavu dzelzi, runa ir par cilveekiem.
Visvairāk man patīk vasara... precīzāk piektdienas vakari vasarā, kad līst lietus... uz pleskavas piķa risas pielijušas... bemberi trako... tad es izbraucu uz šosejas un skatos pa grāvjiem... parasti tālu nav jābrauc - kāds jau ir grāvī... zvanu uz Stradiņiem saviem džekiem "Eu, te ir viena sirds, tāds un tāds kilometrs"... un tad es ņirdzu tam donoram sejā, kamēr viņš lēnām noasiņo...
Bļin, par cilvēkiem šamējais pēkšņi atcerējās, nē?
P.S. afigel, tu toč esi slims, ja taisies sābu noskriet,
neredzu seviskju probzu programmeetaaja saabu noskriet, ja tas konstanti velkaas uz 90 km/h. pat ar savu nemotora opipeli.
ob1 rakstīja:
es VIENMEER braucot pa celju, atceros par cilveekiem, it seviskji par to, ka katraa man tuvumaa esoshajaa autinjaa var buut taads ob1. un atskjiriibaa no tevis, neizraisu avaarijas un avaarijas situaacijas.
afigel, man arii jauniibaa patika aatrums... starp citu - tad celji bija juutami labaaki...
savlaik vaacijaa uz autobaanja esmu testeejis agregaatu pie 260kmh. teiksju taa, sajuutas NAV patiikamas!!!
sjobriid kropljus, kuri nesas hvz kaa un hvz kur, es vislabpraataak atsjautu no erlikona tiesjaa teemeejumaa.
nav muusu valstii celju, kur vareetu skriet! veel atseviskjs temats ir kroplji, kuri vispaari ne uz ko neskatas....
Braucu es 3-jos naktī pa Brīvības ielu Rīgā. Uz 50. No VEFa līdz Juglai tieku bez apstāšanās - zaļais vilnis. A pa dienu tā nesanāk. Atrodas bars ar idiotiem, kas paskrien man garām un pie nākošā luksofora stāv kā sēnes... nu man arī ir jāpiebremzē kamēr šie izkustās... a zaļais vilnis ta negaida.
Te jau vairs nevar saprast - kas ob1 uztverē ir donori. Tie trakie bembisti, kas skrien atļauto+50 vai tie "trakie", kas "skrien" atļauto +5 līdz 10.
Vispār, diskusija bezjēdzīga (tāda pati kā OS, web pārlūku, utt. kari.). Moš ob1 savu sābmobīli knapi valda uz saviem 50 un ir apmierināts, citi uz 50+10, utt.. (neuztvert kā uzbraucienu )
Apbrīnojami! To laikam spēj tikai latvieši. Izdomāt tik daudz stulbu argumentu kāpēc pārkāpt likumu. Un vēl veltīt pārmetumu sēriju tiem kas ievēro likumus...
P.S. Ja kāds pediņš man lien dirsā (uz ceļa), es pamidžinu stop ugunis. Ja tas nelīdz, es strauji bremzēju. Viens otrs bemberis ir sabeidzis savas jaunās riepas tādā veidā... tā ka padomā pats vai tev nevajadzētu iekļauties tajā plusmā, kas ievēro noteikumus.
un tieshi del sitadiem pamulkiem,kas strauji bremze rodas avarijas(vairak neka del tadiem,kas tev palido garam,un tu vinjus ar savu veco aci pat nepamani)
kur tev tads naids gar bembistiem un vispar gar cilvekiem kam patik atri braukt??kads bembists pa seju iedeva??jo pec tevis raxtita liekas,ka tikai aizbegt proti...
tak atjedzies,nevisi ir tadi kaa tu,citam patik skali klausities muziku,citam urbties pa datoru,bet citam rigas centra iespiest pilnu gazi...tas nenozime ,ka vinjs uzbrauks kadam virsu...ari tu ar savu braukshanu pec noteikumie vari akdu notriekt(pat ar saabu),aizskatisies vai aizdomasies,vai vienkarshi verosi vai neviens tev nav pioetuvojies tuvak par 50m un nonesisi kadu pensi tikai ta....
taa kaa beidz te stastit cik visi slikti un stulbi,kas atri brauc...
un vel lai tev sapigak nav man bembis...vienkarshi kaitina tavs parspiletais naids pret bmw un atriem braucejiem(kas parasti brauc 10 reizes labak par tadiem kaa tu,jo vinji zin ko darit ari uz 120 nevis tikai uz 90km/h)
_________________ Whiskey for my men, beer for my horses!
Saruna ar manu labu paziņu, rallijos piedalās ne mazums(uzvārdu nesaukšu), notika apmēram tā...
"Viņš: Da tagad, katrs otrais, kas ir iegusvis tiesības, sevī sajūt visvareno braucēju.
Es: Līdzīgi ir ar datoriem. Kā tikko iemācās uzinstalēt.. tā viss... datorspečuks.
Viņš: Toties jūsējie "talanti" neapgraud dzīvības! Pie tam.. tiesības iegūst visu profesiju pārstāvji un sevi uzreiz uzskata par speciem braukšanā. Datorus grāmatvesis iemācās, bet zin, ka daudz ko vēl jāapgūst. Toties, kāds šoferis ir šis grāmatvedis uzreiz pēc tiesību dabūšanas!! "
Rallisti jau ar mēdz sagādāt nepatīkamas situācijas - viņnedēļ braucu pa vienu vientuļāku zeminieku, diezgan šaurs, sliktā kvalitātē, lēnām vizinos, ceļš kluss, bet te pēkšņi viens rēkdams ar dzeltenu evolūciju (teica, ka tas esot Vorobjovs) no līkuma šķērsām lido virsū, nu gandrīz grāvī dabūju raut - par laimi šas kautkā apgāja apkārt. Protams nočortojos, ka dulls , apdraud citus utt. bet no otras puses - labi ka tas bija rallists, nevis āmurs kas braukt patiesībā nejēdz, bet izdomājis pavandīties ar savu bembi vai audi, jo tāds nespētu tā valdīt savu autiņu un te šo tekstu varbūt es nerakstītu
Vai kāds var sakarīgi paskaidrot kāpēc ir jābrauc uz 60, ja atļauts ir 50? Vai uz 100, ja atļauts ir 90? Tas ir kaut kāds princips, ka jāpārkāpj likums par katru cenu?
Nu es saprotu - reizēm ir tā viss sagadījies, ka jāsteidzas, tad var arī palidot uz +50 vai pat vairāk (labi nav, bet reizēm ļoti vajag). Bet kāpēc tie +10?
Pa pilsētu 50 ir pietiekami, bet dažās šosejas jau varēja uztaisīt par ātrgaitas, lai var legāli uz 120 pabraukt Manuprāt daudziem noteikumi sajauc prātu, tādēļ viņi izraisa avārijas situācijas, labu gribēdami (nepārkāpt noteikumus), un labs braucējs izbrauks jebkurās situācijā... Man vairāk besī visādi sportisti, kas zog magišus, lampas, moldingus utt.
ob1, problmēma ir smadzenēs. Gluzhi kā lielai daļai deputatiem (zagt naudu ir normāli), tā arī lielai daļai autovadītāju (pārsniegt ātrumu ir normāli). Labi, ka Zivtiņš tāds stingrāks ir. Pēc 20-30 gadiem būs mums arī kā pie cilvekiem.
Vai kāds var sakarīgi paskaidrot kāpēc ir jābrauc uz 60, ja atļauts ir 50? Vai uz 100, ja atļauts ir 90? Tas ir kaut kāds princips, ka jāpārkāpj likums par katru cenu?
Nu es saprotu - reizēm ir tā viss sagadījies, ka jāsteidzas, tad var arī palidot uz +50 vai pat vairāk (labi nav, bet reizēm ļoti vajag). Bet kāpēc tie +10?
piemers:aptureja uz VIA BALTIC cela(veca tallinas soseja) ar atrumu 132km/h...ja vainigs biju viss oki,sanaca apdzit(nevienam netraucejot smuki pagaja visi malinja un devos garam)...sanemu bridinajumu(ir sadas tadas priekshrocibas daziem vel saja pasaule),un bridinajuma raxtits maksimalais pielaujamais atrums 117km/h...tad kapec pie velna lai es nebrauktu uz 110km/h????nejau kaut kur vienmer jasteidzas,bet nju nav man vecs saabs un nju nepatik man vilkties,uz 90km/h ilgstoshi es vienkarshi man liekas aizmigtu...es sava mashina nejutu tos 90km/h...un ja jamirst tad labak uz 130km/h nevis uz 90km/h palikt pa kropli...
un vel nekad nevar teikt,ka visi kam piemeram ir bembis ir aptaureti,nju nav,loti daudz pazistu bembistus,kas neparkapj atrumu un brauc pat parak mierigi(atkartoju velreiz ja kads netic,man nav bmw)
ob1, problmēma ir smadzenēs. Gluzhi kā lielai daļai deputatiem (zagt naudu ir normāli), tā arī lielai daļai autovadītāju (pārsniegt ātrumu ir normāli). Labi, ka Zivtiņš tāds stingrāks ir. Pēc 20-30 gadiem būs mums arī kā pie cilvekiem.
un zagt no microsoft ari ir normali vai ne??kapec parkapjaam sadus noteikumus???un nevajag stastit,ka viss ir pirkts un nekad neesi lietojis kachatas programmas utt...
skatos te visi tadi pareizie,moska tiesham jasak kaut ka ietekmeties no jums...pardod savu dampi,nopirkt smart(ar to man liekas nav iespejams parkapt noteikumus,vismaz arpus pilsetas)...sakt pirkt visas programmas utt...cilvekiem teikt labrit uz redzeshanos,un katru dienu izkart karogus,lai visi saprot cik loti milu savu zemiti....
tak atjedzieties un saprotiet(dazi labi),ka nav starpiba vai parkap noteikumus braucot ar 160km/h vai pali ardoties kluba,nelaime jau var notikt jebkur(piemeram ob1 uzkritis pali virsu mazai meitenitei un nabadzite nosprags)...un nestastiet ,ka ieverojat visus likumus un noteikumus...
smaga tema....
Pirku kompi Windows nāca līdz Samaksāju kaimiņu Koļam, lai uzinstalē programmas.
Bet tev ir taisnība. Arī mēs, kuri ievēro ātruma noteikumu, neesam īpaši labāki, jo mp3 kolekcijā ir kāds nelegals fails. Tas tikai pierāda teicienu "Nemeklē skabarga kaimiņa acī, kamēr pašam acī baļķis." Centīsimies legalizēties un ievērot ātrumu. Okei?
shadowmen. Nu.. Tad jau Tu saproti daudzus deputātus, kam "kāja paslīd" un sanāk novirzīt savās interesēs n+pvn summiņu. Saproti arī tiesnešus, kas par n(bez pvn) summiņu, notiesā ko vajag un kad vajag..
Nesalīdzini pirkstu ar p***i. Jā.. arī nelegālā programmatūra nav labi. Tomēr mašīna ir potenciāls ierocis, kas pieejams katram. Labi, ka vēl deputātu mandātus nedala pa labi un pa kreisi (atšķirībā no tiesībām).
lidmašīnas arī tika radītas pašažieru transportierēšanai, ne tirdzniecības centru graušanai
kalašs arī bija armijai radīts, ne smagsvara narkobosiem
sērkocini arī bija radīti ātrai uguns ieguvei, ne ļāunprātīgai dedzināšanai
_________________ ctrl.lv
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
lidmašīnas arī tika radītas pašažieru transportierēšanai, ne tirdzniecības centru graušanai
Tu esi kaut kur dzirdējis, ka lidmašīnas pilots palielina vai samazina lidojuma augstumu (virs/zem dispečera atļautā), tikai tāpēc, ka redz +/-500m neesot nozīmes.. vai pārkāpj apzināti atļauto nosēšanās ātrumu? Labi, ka par pilotiem izvēlas cilvēkus ar smadzenēm. Pasaules praksē uz pirkstiem var saskaitīt gadījumus, kad kāda lidmašīna avarē pilota apzinātu noteikumu pārkāpumu dēļ.
P.S. Par tirdzniecības centriem. Pareizs salīdzinājums! Katrs, kas pārkāpj apzināti ar mašīnu noteikumus, ir pielīdzināms tiem tur, kas "ielika" lidmašīnas tirdzniecības centros.
nu, jā.... pētījums apstiprina, ka ne visi ir radīti automašīnas vadīšanai - tādu ir mazāk kā puse no visiem cilvēkiem
_________________ ctrl.lv
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
Tu esi kaut kur dzirdējis, ka lidmašīnas pilots palielina vai samazina lidojuma augstumu (virs/zem dispečera atļautā), tikai tāpēc, ka redz +/-500m neesot nozīmes.. vai pārkāpj apzināti atļauto nosēšanās ātrumu? Labi, ka par pilotiem izvēlas cilvēkus ar smadzenēm. Pasaules praksē uz pirkstiem var saskaitīt gadījumus, kad kāda lidmašīna avarē pilota apzinātu noteikumu pārkāpumu dēļ.
P.S. Par tirdzniecības centriem. Pareizs salīdzinājums! Katrs, kas pārkāpj apzināti ar mašīnu noteikumus, ir pielīdzināms tiem tur, kas "ielika" lidmašīnas tirdzniecības centros.
uj tu pat nevari iedomaties kadus civilos pilotus esmu redzejis..kas tadus trikus taisa,ka vinjiem par dispecheru pilnigi po...(par laimi ne Latvija)
jauneklis : 1 Decembris 2009 17:19:00
Aldis : 1 Decembris 2009 18:28:54
WerNeo : 1 Decembris 2009 18:40:37
ob1 : 1 Decembris 2009 18:58:31
shadowmen : 1 Decembris 2009 18:58:35
deivs001 : 1 Decembris 2009 19:16:07
RicoPico : 1 Decembris 2009 19:35:56
ob1 : 1 Decembris 2009 19:36:13
Loading : 1 Decembris 2009 20:54:15
RicoPico : 1 Decembris 2009 21:07:58
"By default" jā- godīgs, Taču katram mums reiz slīd kāja, un sanāk krist grēkā.
ob1 : 1 Decembris 2009 21:09:19
RicoPico : 1 Decembris 2009 21:13:38
ob1 : 1 Decembris 2009 21:15:28
RicoPico : 1 Decembris 2009 21:19:53
Nezinu.
ob1 : 1 Decembris 2009 21:21:51
Evers : 1 Decembris 2009 21:21:58
RicoPico : 1 Decembris 2009 21:28:50
Nu c'mon! Vai es kaut vienā vārdā minēju sevi? Ka es grēkoju vizinotes ar antiradaru? Ņirgājos taču.
Jā- ir nācies pašam samaksāt dažus sodus par ātrumu. Lielākoties gan 10 Ls uz rokas. Bet tas mani nepadara par donoru.
deivs001 : 1 Decembris 2009 21:32:50
ob1 : 1 Decembris 2009 21:37:06
oga : 1 Decembris 2009 21:44:29
ob1 : 1 Decembris 2009 21:50:12
jauneklis : 1 Decembris 2009 21:56:04
oga : 1 Decembris 2009 22:16:47
ob1 : 1 Decembris 2009 22:22:55
oga : 1 Decembris 2009 22:31:13
ob1 : 1 Decembris 2009 22:33:54
Andress : 2 Decembris 2009 6:28:36
dzhonsons : 2 Decembris 2009 7:16:29
Pats ātrumu nekad nepārsniedz? Godīgi sēņo uz 45-50km/h "pilsētā" un 90km/h ārpus? Pat tad ja neiekļaujies plūsmā?
ob1 : 2 Decembris 2009 7:21:46
dzhonsons : 2 Decembris 2009 7:34:17
ob1 : 2 Decembris 2009 7:39:29
RicoPico : 2 Decembris 2009 12:36:31
ob1 : 2 Decembris 2009 13:16:10
RicoPico : 2 Decembris 2009 13:52:46
Aldis : 2 Decembris 2009 13:53:38
ob1 : 2 Decembris 2009 14:08:46
RicoPico : 2 Decembris 2009 14:15:48
ob1 : 2 Decembris 2009 14:18:33
RicoPico : 2 Decembris 2009 15:15:44
ob1 : 2 Decembris 2009 15:24:42
drono : 2 Decembris 2009 15:35:52
http://tv.delfi.lv/video/7Ks2craC/
iesaku ielrēt tiem, kas pārkāpj tos pašus 10 - 15km/h apdzīvotās vietās, un saka ka nekas jau tur nav!
ob1 : 2 Decembris 2009 15:42:11
RicoPico : 2 Decembris 2009 15:47:27
Tad jau nemaz tāds lūznis nav, ja jau ar apzāģētiem spārniem var palidot.
ob1 : 2 Decembris 2009 15:50:39
drono : 2 Decembris 2009 16:04:46
Nu piemēram, braucot uz Liepāju, jābrauc cauri Grobiņai. A tur savulaik sataisīts ceļš 3 km garumā, ceļam vienā pusē nožogojumi, tālāk pļava, otrā pusē grāvis, tālāk pļava, visiem kreisajiem pagriezieniem atsevišķas joslas, uzstādīti dzeltenie mirgojošie luksofori. Bet jābrauc visus 3km uz 50, jo apdzīvota vieta taču.
Heh, tajā vietā pirms pāris gadiem dabūju pagaidām vienīgo sodu par ātruma pārsniegšanu
ob1 : 2 Decembris 2009 16:23:24
RicoPico : 2 Decembris 2009 17:11:23
Par stulbām zīmēm runājot... Pirmais sižets:
http://tv.delfi.lv/video/bBlBov6a/
ob1 : 2 Decembris 2009 17:26:01
Loading : 2 Decembris 2009 18:35:29
Evers : 2 Decembris 2009 19:29:41
RicoPico : 2 Decembris 2009 19:59:19
dzhonsons : 2 Decembris 2009 20:01:02
Un kameru katrā auto, un GPS sistēmas, kas milicijai sūta tavu atrašanās vietu un patreizējo braukšanas ātrumu.
Starp citu, neredzu nekā slikta, ka cilvēki mēdz paskriet pa pavisam tukšu šosi (nesaku, ka tā visu laiku jādara, bet pa reiziei var). Ja naktī dzērājgājējs staigās pa brauktuvi bez atstarotājiem, tad būs pilnīgi pie vienas vietas - brauc tu uz 90 vai 120. Pie kam, ja atstarotāju nav, tad ar saviem 50km/h nenoreaģēsi.
Pie kam, drono pareizi pateica. Uz ceļu jāskatās, nevis muzončiks maģi jākruķī. Tad arī nebūs pārpratumu un avārijas situāciju.
Pats, ieraugot gājēju pāreju, esmu gatavs mest pa mēmajiem un ātrumu nedaudz samazinu. Jo gājēji jau arī nagli.
P.S. Novērojums: pēc vadītāja apliecības iegūšanas, arī staigājot kājām, esmu daudz uzmanīgāks kā agrāk.
Evers : 2 Decembris 2009 20:09:14
Evers : 2 Decembris 2009 20:11:41
daGrevis : 2 Decembris 2009 20:16:40
http://ask.fm/daGrevis
http://dagrevis.lv/
drono : 2 Decembris 2009 20:33:16
Loading : 2 Decembris 2009 20:35:01
Evers : 2 Decembris 2009 20:40:48
drono : 2 Decembris 2009 20:45:26
Mad182 : 2 Decembris 2009 20:51:51
Es nesaku, ka sistemātiski pārsniegt atļauto ātrumu ir kaut kas labs un veicināms, bet pie mums pilsetās daudzkur plūsmas ātrums ir kaut kur ap +10...15. Ja cilveks nevar normāli iekļauties satiksmē tad nav ko līst uz ceļa un izraisīt bīstamas situācijas dēļ tā, ka citi viņu nepārtraukti apdzen un bojāt apkārtējiem nervus.
Manuprāt vispār vajag vairāk domāt ar galvu nevis ar spidometru. Katram līkumam individuālu ātruma ierobežojumu tak neuzliks. Ir vietas un apstākļi kad labāk piebremzēt, citur neredzu neko briesmīgu arī ja iespiež nedaudz vairāk.
drunk_lizard : 2 Decembris 2009 20:57:26
ob1 : 2 Decembris 2009 21:02:36
Mad182 : 2 Decembris 2009 21:06:40
ob1 : 2 Decembris 2009 21:49:08
Mad182 : 2 Decembris 2009 22:00:09
ob1 : 2 Decembris 2009 22:06:23
Mad182 : 2 Decembris 2009 22:14:32
ob1 : 2 Decembris 2009 22:21:02
bumbulis : 3 Decembris 2009 2:30:43
Pilnībā piekrītu. Pat aina uzmetās, kur normāli cilvēki brauc ar 55-60, a te viens 'pārmācītājs' raustās pa ceļu, pārmācīdams.
A bet par tiem fotoradariem. Tiešām, kur jēga no viņiem, ja izliek jau zīmes iepriekš? A ka maskē, kas tue nelāgs, lai maskē. Patikt man viņi nepatīk, bet noliegt to, ka disciplinē ievērot ātrumu nevaru.
RicoPico : 3 Decembris 2009 11:21:03
Loading : 3 Decembris 2009 12:22:45
Satiksmes ātrums ir 50km/h pilseta un 90km/h ārpus tas. Tie, kuri pārsniedz ātrumu, drīzak ir izlēceji no satiksmes
RicoPico : 3 Decembris 2009 12:28:32
Tas ir teorētiskais ātrums. Praktiskais ir mazliet savādāks. Un ja kāds intensīvā plūsmā izdomā mācīt pārējos, drīz vien pats tiek pārmācīts. Pret lielāko vairākumu cīnīties ir grūti.
prusaks : 3 Decembris 2009 12:33:27
Loading : 3 Decembris 2009 18:26:50
afigel : 3 Decembris 2009 18:44:18
izskataas ka tev pat tiesiibu nav
labots: laikam ka tomeer ir....
dzhonsons : 3 Decembris 2009 18:45:10
ob1 : 3 Decembris 2009 18:49:09
Loading : 3 Decembris 2009 18:49:55
dzhonsons : 3 Decembris 2009 18:56:58
afigel : 3 Decembris 2009 18:59:32
dzhonsons : 3 Decembris 2009 19:04:41
Loading : 3 Decembris 2009 19:10:46
afigel : 3 Decembris 2009 19:12:13
šoreiz apmale, nakamreiz tava urna.
mozz tu esi no tiem, kas demonstratiivi brauc pa kreiso maleejo uz 90 km/h?
afigel : 3 Decembris 2009 19:13:08
citur ES un ASV mok ir adekvaati izvietotas ziimes?
ob1 : 3 Decembris 2009 19:27:21
Evers : 3 Decembris 2009 19:29:05
afigel : 3 Decembris 2009 19:33:17
nemīz vecais, es no taadiem kaa tu censhos tureeties pa gabalu - aatri apdziit un aizmirst, jo juus esat neprognozeejami. hvz, kuraa momentaa izdomaas pieraadiit savu taisniibu uz celja un uz kuru pasi parau priekshaa.
drunk_lizard : 3 Decembris 2009 19:42:58
ob1 : 3 Decembris 2009 19:43:23
Evers : 3 Decembris 2009 19:51:32
afigel : 3 Decembris 2009 19:51:50
bet zjeel, izskatiijaas sakariigs purns :>
uzskati, ka domāju un daru nepareizi?
dēļ tādiem donoru drāzējiem arī notiek avārijas. prikinj sēdētu kāds babuiins pie stuures, nenoreagjeetu un samiiciitu saabu. ja jau pedinji aatri uzziimeejaas ob aizmuguree, aciimredot chaliks nagla izgrieza priekshaa, neskatoties spoguljos un neizveerteejot situaaciju. tajaa pashaa laikaa ja buutu vnk laavis donoriem palidot garaam un tad apdziitu - nekaadas avaarijuas situaacijas nebuutu.
ob1 : 3 Decembris 2009 19:56:38
afigel : 3 Decembris 2009 20:05:16
nu un man pofig tās avārijas situācijas ..............
deelj taadiem kaa tu arii notiek avarijas. kuriem pofig paareejie uz celja. galvenais ka pats brauc... un tjipa peec noteikumiem.
runa tak nav par tavu dzelzi, runa ir par cilveekiem.
ob1 : 3 Decembris 2009 20:09:23
afigel : 3 Decembris 2009 20:12:54
P.S. afigel, tu toč esi slims, ja taisies sābu noskriet,
neredzu seviskju probzu programmeetaaja saabu noskriet, ja tas konstanti velkaas uz 90 km/h. pat ar savu nemotora opipeli.
es VIENMEER braucot pa celju, atceros par cilveekiem, it seviskji par to, ka katraa man tuvumaa esoshajaa autinjaa var buut taads ob1. un atskjiriibaa no tevis, neizraisu avaarijas un avaarijas situaacijas.
ob1 : 3 Decembris 2009 20:14:43
afigel : 3 Decembris 2009 20:21:00
ob1 : 3 Decembris 2009 20:21:28
afigel : 3 Decembris 2009 20:23:32
drunk_lizard : 3 Decembris 2009 20:32:46
ob1 : 3 Decembris 2009 20:32:48
Evers : 3 Decembris 2009 20:39:09
ob1 : 3 Decembris 2009 20:42:23
afigel : 3 Decembris 2009 20:42:24
ob1 : 3 Decembris 2009 20:51:43
afigel : 3 Decembris 2009 20:52:37
ob1 : 3 Decembris 2009 20:55:00
afigel : 3 Decembris 2009 21:00:08
ob1 : 3 Decembris 2009 21:01:34
afigel : 3 Decembris 2009 21:03:00
ob1 : 3 Decembris 2009 21:09:51
drunk_lizard : 3 Decembris 2009 21:25:18
ob1 : 3 Decembris 2009 21:29:12
drunk_lizard : 3 Decembris 2009 21:30:50
ob1 : 3 Decembris 2009 21:32:21
dzhonsons : 3 Decembris 2009 21:59:53
ob1 : 3 Decembris 2009 22:02:02
Snorx : 3 Decembris 2009 22:09:26
Loading : 3 Decembris 2009 22:55:12
citur ES un ASV mok ir adekvaati izvietotas ziimes?
ASV sods par nelielu ātruma pārkāpumu 375$. Mums Latvijā dazhi lati. Vajadzētu mums arī.. Uz 200Ls par +20km/h!
Sid : 3 Decembris 2009 23:17:03
Loading : 3 Decembris 2009 23:30:23
Sid : 3 Decembris 2009 23:42:48
shadowmen : 3 Decembris 2009 23:47:36
un tieshi del sitadiem pamulkiem,kas strauji bremze rodas avarijas(vairak neka del tadiem,kas tev palido garam,un tu vinjus ar savu veco aci pat nepamani)
kur tev tads naids gar bembistiem un vispar gar cilvekiem kam patik atri braukt??kads bembists pa seju iedeva??jo pec tevis raxtita liekas,ka tikai aizbegt proti...
tak atjedzies,nevisi ir tadi kaa tu,citam patik skali klausities muziku,citam urbties pa datoru,bet citam rigas centra iespiest pilnu gazi...tas nenozime ,ka vinjs uzbrauks kadam virsu...ari tu ar savu braukshanu pec noteikumie vari akdu notriekt(pat ar saabu),aizskatisies vai aizdomasies,vai vienkarshi verosi vai neviens tev nav pioetuvojies tuvak par 50m un nonesisi kadu pensi tikai ta....
taa kaa beidz te stastit cik visi slikti un stulbi,kas atri brauc...
un vel lai tev sapigak nav man bembis...vienkarshi kaitina tavs parspiletais naids pret bmw un atriem braucejiem(kas parasti brauc 10 reizes labak par tadiem kaa tu,jo vinji zin ko darit ari uz 120 nevis tikai uz 90km/h)
WerNeo : 4 Decembris 2009 0:06:41
Loading : 4 Decembris 2009 7:09:14
Evers : 4 Decembris 2009 7:34:19
ob1 : 4 Decembris 2009 7:49:13
memorex : 4 Decembris 2009 8:49:45
Loading : 4 Decembris 2009 10:06:47
dzhonsons : 4 Decembris 2009 10:28:59
Bezjēdzīgs gadījums..
Turpini uzlabot satiksmes drošību ar saviem "normālajiem manevriem".
shadowmen : 5 Decembris 2009 18:47:26
piemers:aptureja uz VIA BALTIC cela(veca tallinas soseja) ar atrumu 132km/h...ja vainigs biju viss oki,sanaca apdzit(nevienam netraucejot smuki pagaja visi malinja un devos garam)...sanemu bridinajumu(ir sadas tadas priekshrocibas daziem vel saja pasaule),un bridinajuma raxtits maksimalais pielaujamais atrums 117km/h...tad kapec pie velna lai es nebrauktu uz 110km/h????nejau kaut kur vienmer jasteidzas,bet nju nav man vecs saabs un nju nepatik man vilkties,uz 90km/h ilgstoshi es vienkarshi man liekas aizmigtu...es sava mashina nejutu tos 90km/h...un ja jamirst tad labak uz 130km/h nevis uz 90km/h palikt pa kropli...
un vel nekad nevar teikt,ka visi kam piemeram ir bembis ir aptaureti,nju nav,loti daudz pazistu bembistus,kas neparkapj atrumu un brauc pat parak mierigi(atkartoju velreiz ja kads netic,man nav bmw)
shadowmen : 5 Decembris 2009 18:54:15
un zagt no microsoft ari ir normali vai ne??kapec parkapjaam sadus noteikumus???un nevajag stastit,ka viss ir pirkts un nekad neesi lietojis kachatas programmas utt...
skatos te visi tadi pareizie,moska tiesham jasak kaut ka ietekmeties no jums...pardod savu dampi,nopirkt smart(ar to man liekas nav iespejams parkapt noteikumus,vismaz arpus pilsetas)...sakt pirkt visas programmas utt...cilvekiem teikt labrit uz redzeshanos,un katru dienu izkart karogus,lai visi saprot cik loti milu savu zemiti....
tak atjedzieties un saprotiet(dazi labi),ka nav starpiba vai parkap noteikumus braucot ar 160km/h vai pali ardoties kluba,nelaime jau var notikt jebkur(piemeram ob1 uzkritis pali virsu mazai meitenitei un nabadzite nosprags)...un nestastiet ,ka ieverojat visus likumus un noteikumus...
smaga tema....
Loading : 5 Decembris 2009 20:38:24
shadowmen : 5 Decembris 2009 21:39:47
WerNeo : 5 Decembris 2009 22:04:00
Jaunzems : 5 Decembris 2009 22:09:33
WerNeo : 5 Decembris 2009 22:17:34
Jaunzems : 5 Decembris 2009 22:29:43
afigel : 5 Decembris 2009 22:43:17
Evers : 6 Decembris 2009 9:13:33
shadowmen : 6 Decembris 2009 11:27:43
uj tu pat nevari iedomaties kadus civilos pilotus esmu redzejis..kas tadus trikus taisa,ka vinjiem par dispecheru pilnigi po...(par laimi ne Latvija)
WerNeo : 6 Decembris 2009 11:36:51